Home / SHOWBIZ / ISKREN DO KOSKE! Miki Đuričić progovorio o periodu sa NANOGICOM i šta mu je to donelo, OTKRIO kakve vrtoglave cifre je ZARADIO, a evo da li se čuje sa Suzanom Perović! (VIDEO)

ISKREN DO KOSKE! Miki Đuričić progovorio o periodu sa NANOGICOM i šta mu je to donelo, OTKRIO kakve vrtoglave cifre je ZARADIO, a evo da li se čuje sa Suzanom Perović! (VIDEO)

ISKREN DO KOSKE! Miki Đuričić progovorio o periodu sa NANOGICOM i šta mu je to donelo, OTKRIO kakve vrtoglave cifre je ZARADIO, a evo da li se čuje sa Suzanom Perović! (VIDEO)

U emisiji “Premijera vikend specijal” i rubrici “1800 sekundi sa Nemanjom”, reporter i novinar Nemanja Vujičić ugostio je aktuelnog zadrugara, Mikija Đuričića. Pčelar iz Kupinova, ovom prilikom, otkrio je šta mu je i kako donela nanogica koju je imao, podsećanja radi, zbog nasilja nad Suzanom Perović, kao i da li se i dalje čuje sa ovom bivšom zadrugarkom.

Takođe, ogolio je dušu o problemu sa kockom, zbog koje je izgubio dosta novca od rijalitija, a od vrtoglave cifre, nikome nije bilo svejedno.

Koja žena ti je došla glave? – pitao je novinar.
Meni nijedna žena nije došla glave. Postoje neke ljubavi koje mi možda nisu trebale u životu, bilo je prošlo je. Znaš kako kažu: “Svaka nova je prva, svaka nova je prava”. Tako da, verovatno, žena sa kojom sa osnovao porodicu i ušao u brak, ona prava. Moguće je da ide sa godinama, ali sam našao sebi srodnu dušu – dodaje Miki.
Tebi su pevačice došle glave – rekao je novinar.


Pa ne može se to tako reći. Opet kažem, ja sam kriv za neke stvari koje sam sebi dozvolio. Ja samo imam loša sećanja, ne zbog tih žena, nego zbog sebe. Nisam ja ispao, ja sam u tom trenutku bio monstrum. Neki me opravdavaju, ali ne postoji opravdanje. Ne mogu to da izbrišem. Bio bih lud da se ne kajem – istakao je Đuričić.
Ti si zbog tog ponašanja bio lišen slobode, imao si nanogicu – dodao je Nemanja.
Jeste, ali mi se i iz toga desilo opet nešto lepo. Imao sam tu nanogicu, upoznao sam suprugu, znači Bog me je pogledao i dao mi drugu šansu – rekao je Miki.


Ovde piše da voliš bluz, pare iz pedesetih i medalje, je l’ to istina Miki – pitao je novinar.
Volim bluz, ali novac iz pedesete i medalje ne volim. Ja sam neko ko voli muziku, a tim novcem se ćale bavio. Skupljam stripove, volim i životinje. Mangulice smo prodali, morao sam u rijaliti. Ostavio sam kući guske, konkinkine i imam indijske patke. To što si ti video kod mene, video si specijalnu vrstu svinje, mangulicu. Poenta priče je da je to najkvalitetnije meso i najukusnije meso. U Španiji postoji crna iberijska svinja, čija šunka košta 600 evra. Tamo godinu dana u školi uče kako se seče ta šunka, a naše meso od mangulice je dosta ukusnije – rekao je Miki.
Da li ti smeta taj medijski život i da li se kaješ zbog te odluke – pitao je Nemanja.

U videu pogledajte više detalja :

About admin

Check Also

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu se popela na glavu! (VIDEO)

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *