Home / SHOWBIZ / RUŽNA REČ JE OKIDAČ ZA AGRESIJU: Dragana psihološkinja poentirala u razgovoru sa Markom i Viki, pa zatražila od njih JEDNO OBEĆANJE! (VIDEO)

RUŽNA REČ JE OKIDAČ ZA AGRESIJU: Dragana psihološkinja poentirala u razgovoru sa Markom i Viki, pa zatražila od njih JEDNO OBEĆANJE! (VIDEO)

RUŽNA REČ JE OKIDAČ ZA AGRESIJU: Dragana psihološkinja poentirala u razgovoru sa Markom i Viki, pa zatražila od njih JEDNO OBEĆANJE! (VIDEO)

Da li će ispuniti obećanje?

Dragana Ivanović, psiholog i psihoterapeut, nastavila je razgovor sa Markom Osmakčićem i Viktorijom Mitrović o njihovoj škakljivoj i problematičnost situaciji, ali i o njihovomj turbulentnom odnosu.


Jedna stvar je ta, sve je to lepo imamo vremena da razmislimo… Ali ovde moraju neke stvari da se znaju, da ne bi bilo kritično kasnije… Druga stvar, u teoriji sve što kažete je jako lepo, ali u praksi je jako teško… Znate koliko je bilo situacija u kojima sam ja bežao i sklanjao se, a ona ide za mnom i prati me – žalio se Marko.

Ljuta rađa ljutnju i stvara se još veći bes. Ima jedna emocija koje se krije iza ljutnje, a to je tuga… Ono što mogu da vas zamolim, ako ne možete zajedno, razdvojite se ali ispoštujte odluku svakoga od vas… Tenzija mora da se smanji, bez fizičkog kontakta i vređanja, niko nema prava nikoga da udara.

To bi vam svako rekao i to mnogo govori o vama. Ovo je razgovor podrške gde treba da vam ukažem na neke stvari… Svakome treba vreme da razmisli… Stvari se reše, niste ni prvi ni poslednji koji ste u ovoj situaciji… Ako ne možete da se suzdržite, sklonite se – govorila je Dragana.
Onda ste videli da sam bežao – prekinuo je Marko.


Možemo li da finiširamo, ako dođe do besa, sklonite se jedno od drugog. Da li mogu da dobijem obećanje? – rekla je Dragana.
Evo, ja vam obećavam, da ću da se sklonim, obećavam i vama i svima. Daću sve od sebe da to bude kako treba… Ta slika koje se šalje, naravno da je ružna, jasno mi je – odgovorio je Osmakčić.
a svakako ne želim da se svađam sa njim i prepirem. Neću ni ulazhiti u neku komunikaciju koja nas može dovesti u lošu situaciju.
Bez ružnih reči, jer je to okidač za agresiju – dodala je.
Svaki put kada mi bude teško, ja ću se setiti vas – nasmejao se Marko.
Što se mene tiče, jako je lepo ime Dragana – dodala je Viki


Detaljnije u nastavku:

About admin

Check Also

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu se popela na glavu! (VIDEO)

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *