Home / SHOWBIZ / KAKO EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: ELENA KITIĆ I FRAN PUJAS RASKINULI ZBOG VOJAŽA! Isplivali detalji raskida pevačice sa bivšim zadrugarom!

KAKO EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: ELENA KITIĆ I FRAN PUJAS RASKINULI ZBOG VOJAŽA! Isplivali detalji raskida pevačice sa bivšim zadrugarom!

ZA VAS EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: ELENA KITIĆ I FRAN PUJAS RASKINULI ZBOG VOJAŽA! Isplivali detalji raskida pevačice sa bivšim zadrugarom!

Ekskluzivno za Vas saznajemo da je Fran Pujas priznao da je prekinuo ljubavni odnos sa Elenom Kitić, nije nam dugo trebalo da dođemo do novih informacija raskida bivšeg zadrugara i popularne pevačice.


Od jako dobro obaveštenog izvora bliskog Pujasu, bivši ljubavni par navodno je raskinuo zbog Elenine prisnog odnosa sa, ni manje ni više, mladom muzičkom zvezdom – reperom Mihajlom Veruovićem, poznatijim pod umetničkim imenom Vojaž.


Podsetimo, jedna od stvari koju Elenini fanovi željno iščekuju je duet sa Vojažom, koji su u više navrata najavljivali. Pevačica je nedavno i sama na društvenoj mreži Instagram okačila fotografiju sa reperom, a iako je sve bilo u svrhe promovisanje nove pesme, svi su odmah posumnjali da među ima nečeg više od poslovnog odnosa.

About admin

Check Also

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu se popela na glavu! (VIDEO)

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *