Home / SHOWBIZ / BURNA NOĆ U ZADRUZI! Parovi u Beloj kući napravili TOTALNI HAOS prethodne večeri, usledila šokantna PRIZNANJA, RASKIDI I MIRENJA! Tok rijalitija potpuno promenjen! (VIDEO)

BURNA NOĆ U ZADRUZI! Parovi u Beloj kući napravili TOTALNI HAOS prethodne večeri, usledila šokantna PRIZNANJA, RASKIDI I MIRENJA! Tok rijalitija potpuno promenjen! (VIDEO)

BURNA NOĆ U ZADRUZI! Parovi u Beloj kući napravili TOTALNI HAOS prethodne večeri, usledila šokantna PRIZNANJA, RASKIDI I MIRENJA! Tok rijalitija potpuno promenjen! (VIDEO)
Rekapitulacija sinoćnih dođađaja!

Kao i svake subote, tako i ove, sinoć su usledila pitanja sedme sile, koja su napravila totalni raskol i haos u Beloj kući.
Naime, Dušica Jakovljević se kao i svake subote našala na vodećoj voditeljskoj poziciji, dok su novinari dali sve od sbe da na najaktuelnije teme, postavljaju pitanja i izvuku najekstravagandnije odgovore.


Na početku emsijie, Filip Car i Dalila Dragojević su otkrili koje probleme imaju u vezi i oko čega se oni zapravo prave. Oni su na svoju vezu imali da kažu sledeće:

Ko će od vas dvoje da mi objasni šta se desilo između vas dvoje danas – glasilo je pitanje.
Ne znam, probudili smo se i trebali smo ranije da se probudimo, onda sam ostao i ja da spavam. Osetljiva je i onda ne znam da li ja da ustanem iz kreveta, ako je budim što je budim, ako ne zašto ne…

Ustala je nervozna, sela je sama, a onda je krenula da plače. Nju muče neke stvari po izlasku, te promene raspoloženja na koje sam ja počeo da se navikavam, a na koje sam ja reagovao katastrofalno – počeo je priču Car.
Kakva je to veza ako ti vagaš stalno – pitao je novinar.

Ne samo da mi ta nervoza bude zbog svojih reakcija nego i zbog njenih, bolje mi je da uzmem da udarim u zid i sklonim se jer će onda biti sve okej, a razgovor se pretvori u svađu… – rekao je Car.

VIDEO:

About admin

Check Also

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu se popela na glavu! (VIDEO)

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *