Home / SHOWBIZ / MILJANI KULIĆ ZABRANJUJU ULAZAK U ZEMLJU? Kulićeva pod POLICIJSKOM ISTRAGOM zbog KRIMINALNIH radnji

MILJANI KULIĆ ZABRANJUJU ULAZAK U ZEMLJU? Kulićeva pod POLICIJSKOM ISTRAGOM zbog KRIMINALNIH radnji

ZABRANJUJU MILJANI ULAZAK U ZEMLJU? Kulićeva pod POLICIJSKOM ISTRAGOM zbog KRIMINALNIH RADNJI:

Majka Lazara Čolića Zole Bosa Čolić nema mira od Miljane Kulić koja joj kako se navodi svakodnevno preti i šalje poruke uznemirujućeg sadržaja, iako je uveliko pod policijskom istragom i da će joj možda zabraniti ulazak u Bosnu i Hercegovinu.

Ja ne znam šta drugo da radim nego da sve te snimke i poruke nosim u policiju, što i radim. Čak mi je napisala da se ne plaši policije jer ima napismeno da nije normalna.

Miljana Kulić
Pa, onda neka je strpaju u ludnicu! Kaže, dobiće samo naredbu da bude kod kuće i da se jednom mesečno javlja lekaru! E to je najveći problem! To što Miljana svesno sve radi i zna da ne može da snosi posledice!
Prošli put mi je pisala sa telefona nekog čoveka koji drži restoran u Šimanovcima.

Odmah je policija ušli u trag vlasniku broja. On se mučenik izvinjava, uvukla ga je u celu priču, ali i on će morati da se pojavi na sudu.
Znam da će Miljana dobiti zabranu ulaska u Bosnu, a kad Lazar izađe iz rijalitija tražićemo i zabranu prilaska. I za nju i za Bebicu. Videli ste onda sve radi kako Miljana kaže – priča Bosa za Svet i dodaje:

Miljana-Kulić
Ona Marija za svačije dete govori kakvo je i svi su najgori samo je njena Miljana dobra. Što je ne vodi na lečenje? Neće da pomogne detetu jer zna da posle ova neće biti zanimljiva u rijalitiju, i da neće imati pare.
Šta sve nisu izrekle o nama, pa to ni Sava ni Dunav ne mogu da operu, ali njima na čast i na dušu. Ja dete kao da nisam poslala u rijaliti nego na ratište, jedva je izvukao živu glavu od nje.

About admin

Check Also

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu se popela na glavu! (VIDEO)

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *