Home / SHOWBIZ / ĐEDOVIĆ ANĐELU REKAO “ZA TOBOM NIKO NE KUKA I NE PLAČE”!’ Đedović opalio Anđelu ‘šamar’ realnosti, pa ga žestoko POTKAČIO za Dalilu! (VIDEO)

ĐEDOVIĆ ANĐELU REKAO “ZA TOBOM NIKO NE KUKA I NE PLAČE”!’ Đedović opalio Anđelu ‘šamar’ realnosti, pa ga žestoko POTKAČIO za Dalilu! (VIDEO)

‘ZA TOBOM NIKO NE KUKA I NE PLAČE!’ Đedović opalio Anđelu ‘šamar’ realnosti, pa ga žestoko POTKAČIO za Dalilu! (VIDEO)
Marko Đedović i Anđelo Ranković nastavili su da razgovaraju u hodniku hotela “Zadruga”. Marko je pokušavao Anđela da dozove pameti i ukaže mu gde greši.

Oženi Dalilu pa učini majku srećnom. Ima žena da vrišti od sreće. Najveća pomoć je da te vidi nasmejanog i srećnog, kao što si ovde bio na početku. Tebi je sreća okrenula leđa. Kad? Kad sam ti i ja okrenuo leđa – govorio je Marko.
Spas ti je u životu da nađeš neku zrelu ženu, nešto uradi. Ne možeš tako da živiš.

Ajde devojka, saputnik, veza, to ne moraš da imaš nikad. Možeš uvek da imaš, ali da to nešto nikad i ništa ne poremeti. Ako te čini srećnim da budeš sa vratima, budi, ali nemoj da nekog lupe po leđima. Ti imaš ozbiljan problem i toga moraš da budeš svestan.

Taj problem kod tebe prouzrokuje gomilu drugih problema.Ne smeš nikad u životu da se zaneseš. Evo kad se opustiš šta se desi… Ja uživam u samokontroli, meni je to lepo. Kad si mogao po meni da oceniš da li sam u vezi ili nisam?

Bio sam do letos, a to nisi mogao da oceniš. Nisam imao drugačiji odnos sa tobom, niti sam ti rekao: “Neću tamo, ljuti mi se ovo ili ono”. Kad sam završio taj odnos za mnom se kuka i plače, a za tobom niko ne kuka i ne plače – nastavio je Marko.

Pogledajte u videu ostale detalje razgovora.

Video:

About admin

Check Also

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu se popela na glavu! (VIDEO)

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *