Home / SHOWBIZ / REKAO JE DOSTA !!!SALE LUKS VIŠE NE ŽELI NIKOGA DA ŠTEDI!!!

REKAO JE DOSTA !!!SALE LUKS VIŠE NE ŽELI NIKOGA DA ŠTEDI!!!

Nema više igre!

Zadrugari biraju najbezosećajniju osobu u Zadruzi. Ovonedeljni vođa Sandra Rešić je dala reč Jovani Tomić Matoroj:
Što se tiče Aleks, jednina stavr koja meni smeta i na koju ja pristajem je ta što sa njom provedem par dana. Ja nju još uvek muvam, udvaram joj se.

Ja sam navikla da je ona hladna. Moram da nevedem i Dina i Anđela jer neke sitaucije nikada neću zaboraviti – rekla je Matora.
Ja ću se voditi ljubavnim emocijama. I koga ste varali i koga ste prevarili. Izgubio je osećaj kako mu izgleda žena, pa je rekao da ne može da se seti kako mu izgledaju deca. Javno imaš se*s sa nekim koga nazivaš ku*vetinom.
Radio si stvari koje gube smisao za bilo šta

. Ti si ovde radio neke stavri a znaš da ti žena gleda kući. Broj tri, Meteja. On ima pravo da raskine vezu ali osećaj kada nešto treba i ne treba da se kaže, mislim da je tu napravio grešku.

Mislim da to ne bi ponovio više. A nevešću besećajnost, oni koji ne žele da podele hranu. Ne bih sada da ponavljam to, ali ne zaboravite kada nešto treba da date. To se zove , sladoled – rekoa je Lepi Mića.


Pojednici ne znaju da povuku vodu posle male nužde, svuda sve bacaju.Navešću tri osobe koje su po meni nenormalne, to su Dalila.
Ona je pokazala da se nije zaljubila, nego je to samo njena igra. Nju ću da ugasim od srede. Gruja je na drugom mestu. Mima je isto sebična – rekao je Sale Luks.

Ostale detalje mozete pogledati u videu:

About admin

Check Also

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu se popela na glavu! (VIDEO)

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *