Home / ZANIMLJIVOSTI / “Živim na selu, čuvam i muzem krave, koze i ovce i STIDE ME SE jer nemam kilo pudera, silikone, napumpana usta…”

“Živim na selu, čuvam i muzem krave, koze i ovce i STIDE ME SE jer nemam kilo pudera, silikone, napumpana usta…”

Da su neke drugačije vrijednosti danas na cijeni kada su muško-ženski odnosi u pitanju, pokazao je post jedne Romane iz Bosne koja ima ozbiljan problem da nađe jaču polovinu.

Svoje muke podijelila je na Fejsbuku i za dan postala viralni hit!

“Zovem se Romana. Živim na selu i bavim se pravljenjem kozjeg ..ovčjeg i kravljega sira.. Ali mnogi se stide mene, jer čuvam i muzem krave, koze i ovce. Jer nemam kilo pudera i šminke na sebi. Nemam silikone. Mrtvačku kosu i napumpana usta. Ponašaju se kao da mi fali daska u glavi i da nisam sva svoja, jer po njima traćim svoju mladost na selu. Ne znaju da je selo moje – moj život. Ali ako se vi ne sramite mene, a sviđa vam se ovo što radim, podržite me lijepim komentarom i podijelite moj post”, napisala je ona.

 

Romanin post na stranici “Ljepote Zavičajne i Na Selu” u rekordnom roku dobio je oko 17.000 lajkova i više od 3.000 komentara.

“Radi ono što voliš i uživaj. Lijepa si. Svi mi imamo svoj životni put, a taj je tvoj i možeš se samo ponositi njime”, “Ženo ti si ljepota. A ruke vrijedne. Mozak pametno razmišlja. Ma samo naprijed. Srećan rad”, samo su neki od pozitivnih komentara ispod Romaninog posta.

haber.ba

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *