Home / ZANIMLJIVOSTI / MRZIM ŽENSKU DJECU I CIJELI ŽIVOT MOLIM BOGA DA MI PODARI BAREM JEDNOG SINA…

MRZIM ŽENSKU DJECU I CIJELI ŽIVOT MOLIM BOGA DA MI PODARI BAREM JEDNOG SINA…

Biti ću direktan, MRZIM ŽENSKU DJECU i cijeli svoj život molim Boga da mi podari barem jednog sina. Prošle godine sam se oženio i moja supruga je trenutno u petom mjesecu trudnoće. Juče je bila na tom nekom pregledu i saznao sam groznu vijest, nosi ne jednu već dvije djevojčice, blizankinje… KATASTROFA!Ne želim ih i cijeli dan sam guglao je li moguće u petom mjesecu trudnoće abortirati i na par mjesta sam pronašao da je moguće, rizično ali moguće. Danas sam odma zvao jednu privatnu kliniku u Zagrebu i rekli su mi da bi bilo dobro da što prije dovedem SUPRUGU zbog njenog zdravlja.

 

Odmah nakon tog razgovora sam suprugi sve ispričao i rekao joj da sam dogovorio termin za abortus i već pola novca uplatio, a ona mi je tada odvalila takav šamar i rekla da ako ne želim biti otac djevojčica koje nosi u stomaku, neću biti ni njen muž.

 

Mislika me sa tim ucjeniti… GLUPOST.. Spakovao sam joj stvari i odvezao je njenim roditeljima. Rekao sam joj da do ponedjeljka ima vremena da razmisli šta želi, ako želi djevojčice sretno joj sa njima bilo… ali bez mene! Nadam se da će se predomisliti, jer je stvarno volim i znam da i ona voli mene.

 

 

 

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *