Home / ZDRAVLJE / BORE GARANTOVANO NESTAJU, TREBA VAM SAMO 1 KAŠIKA: Evo šta trebate raditi s njom

BORE GARANTOVANO NESTAJU, TREBA VAM SAMO 1 KAŠIKA: Evo šta trebate raditi s njom

Sve popularnije i zanimljivije postaju vježbe sa kašikom koje se najprije fokusiraju na kožu i bore u predjelu usana, brade i vrata, ali mogu pozitivno djelovati a cijelo lice

Joga lica je prirodan način da zategnete lice, podmladite se i smanjite rizik od nastanka bora. Ako svojoj redovnoj nezi kože, priključite i vježbe za lice, ubrzo možete vidjeti pozitivne rezutate. Ništa nije iscrpljujuće, naporno i ne oduzima puno vremena, a može biti relaksirajuće, zabavno i odraziti se dobro na našu ljepotu.

 

Postoje razne joga vježbe za lice, u zavisnosti šta želite da postignete. Na primjer, postoje vježbe koje će učiniti da lice izgleda mršavije, vježbe protiv podočnjaka, ili za skidanje podbratka itd. Sve popularnije i zanimljivije postaju vježbe sa kašikom koje se najpre fokusiraju na kožu i bore u predjelu usana, brade i vrata, ali mogu pozitivno djelovati, a cijelo lice

Donosimo vam 3 jednostavne vježbe sa kašikom, ali prije nego što ih radite važno je da malo aktivirate lice i zagrijete tapkanjem njegove mišiće. U svakoj vježbi kašika se drži u ustima oko 30 sekundi,a radi se najviše 10 ponavljanja.

Za vježbe lica sa kašikom trebaće vam manje od 5 minuta dnevno, a mogu vam pomoći da zategnete kožu lica na prirodan način, smanjite bore ili spriječite nastanak novih.

About admin

Check Also

7 DANA JEDITE PO KAŠIKU NA PRAZAN STOMAK: Zapanjit Će Vas Koliko Ćete Smršati

Osim što ćete smršati, ojačat ćete imunitet i osloboditi se otrova iz tijela. Bijeli luk …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *