Home / VIJESTI / DJEVOJČICA NESTALA PRIJE 15 GODINA, JOŠ UVIJEK NIJE PRONAĐENA: OSUMNJIČENI PEDOFIL RADIO U ODMARALIŠTU ODAKLE JE OTETA

DJEVOJČICA NESTALA PRIJE 15 GODINA, JOŠ UVIJEK NIJE PRONAĐENA: OSUMNJIČENI PEDOFIL RADIO U ODMARALIŠTU ODAKLE JE OTETA

Tim njemačkih istraživačkih novinara otkrio je kako je glavni osumnjičenik za nestanak Madeleine McCann radio u odmaralištu iz kojega je djevojčica nestala.

Pedofil Christian Brueckner bio je majstor u Ocean Clubu u portugalskom Praia da Luzu tog kobnog proljeća 2007., prikazano je u dokumentarcu “New Leads in the Maddie Case”.

Producent filma rekao je kako su novinari njemačkim i portugalskim istražiteljima predali hrpu istražnog materijala koji dokazuje da je Brueckner u više navrata obavljao popravke u odmaralištu Algarve baš kad su McCannovi ondje bili na godišnjem odmoru, piše “The Daily Beast”.

Podsjetimo, malena Madeleine imala je svega tri godine kad je nestala iz spavaće sobe u apartmanu u kojemu je spavala s bratom Seanom i sestrom Amelie. Njezini roditelji u tom trenutku bili su s prijateljima na večeri u obližnjem tapas baru, prenosi “Jutarnji list”.

Parovi su naizmjence obilazili djecu, a vremenski okvir između tih provjera bio je manji od sat, što ukazuje na činjenicu da je počinitelj bio itekako dobro upoznat sa situacijom i prostorom, tj. odmaralištem.

Portugalska policija isprva je za ovaj slučaj sumnjičila bračni par McCann, što je, prema mišljenju mnogih, dovelo do bijega pravoga počinitelja. Roditelje su na kraju ipak proglasili nevinima, a oni su tužili policijskog istražitelja koji je napisao knjigu u kojoj je tvrdio kako su upravo oni bili umiješani u nestanak djevojčice.

  • Napravili smo rekonstrukciju te večeri iz koje je vidljivo kako je Brueckner imao dovoljno vremena za otmicu. Obavili smo razgovor i s državnim tužiteljem u Njemačkoj, gdje dotični pedofil služi zatvorsku kaznu zbog silovanja 72-godišnje Amerikanke u odmaralištu u Portugalu.
  • Postoje svjedoci koji bi možda radije razgovarali s medijima, nego s nama ili policijom. Ako ovo rezultira bilo kakvim novim idejama, naravno da ćemo ih (pro)slijediti – rekao je glasnogovornik dokumentarca.

About admin

Check Also

STRAVIČNA TRAGEDIJA: AUTO SA ČETIRI DJEVOJKE SLETIO U RIJEKU! IMA MRTVIH I POVRIJEĐENIH

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su dvije osobe povrijeđene, tijelo jedne djevojke je isplivalo a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *