Home / SHOWBIZ / DALILINA MAJKA NAPISALA PISMO ŽELJKU MITROVIĆU: Gori od bijesa, traži da prenesu poruku FILIPU CARU

DALILINA MAJKA NAPISALA PISMO ŽELJKU MITROVIĆU: Gori od bijesa, traži da prenesu poruku FILIPU CARU

Dalila Dragojević i Filip Car žestoko su se sinoć posvađali jer je Caru zasmetalo što ga Dalila više ne sluša slijepo, a kada se ona u jednom trenutku našla u blizini bivšeg muža Dejana, Filip je potpuno izgubio kontrolu.

Svađa Filipa i Dalile eskalirala je do fizičkog kontakta kada je zadrugarku stiskao, pljuvao, vukao i usput sve lomio i prijetio joj.

dalila-d-4

Sada se za “Blic” oglasila Dalilina majka Emina Mujić.

– Sve sam ispratila šta se dogodilo. Filip Car je najveći miš, a znate li zašto? Zato što se uplašio porodice Dragojević iz Veternika, pa tako štiteći Dalilu, brani Dejana i provalči kako se Dalila ponašala prema Dejanu. Tačno znam šta taj miš iz Crikvenice radi i on je glup za mene. Sve to što je uradio Dalili je glupo. Ja znam šta ću raditi dalje zbog toga što se sinoć dogodilo, a on će i dalje bežati i kriti se kao što se i krio zbog silovanja djevojke u Crikvenici, pa mu plaćaju advokate da bi mu ukinuli to jdelo – besno poručuje Emina i dodaje:

– Kada se završi rijaliti, moraće da vidi kako je to kad se pljuje, psuje i utjeruje strah. Je**** mu ja mamicu, klošaru jednom. Ne može nikom ništa u “Zadruzi”, pa udara na moju Dalilu. Svi su ga otkačili. Ne može da podnese poraz od Maje Marinković koja ga je ostavila i sada uživa sa Čorbom. Pisala sam i poslala sve ove snimke Željku Mitroviću, pa ćemo vidjeti šta će biti sa ovim retardom. Kolika god kazna da bude, ništa neće biti kazna kao koju će dobiti napolju – zaključuje Emina Mujić za “Blic”.

About admin

Check Also

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu se popela na glavu! (VIDEO)

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *