Home / ZANIMLJIVOSTI / Zatekao je djevojku u krevetu sa drugim: ONDA JE URADIO NEŠTO ZBOG ČEGA MU SE SVI DIVE (FOTO)

Zatekao je djevojku u krevetu sa drugim: ONDA JE URADIO NEŠTO ZBOG ČEGA MU SE SVI DIVE (FOTO)

Kao što možete iz samog naslova zaključiti, naime, momak po imenu Daston Holovej, koji inače dolazi iz Teksasa, svoju dugogodišnju djevojku je zatekao u svom krevetu sa drugim muškarcem. Nešto što vjerovatno mnogi ne bi uradili, on je uradio. Nije imao nagle niti burne reakcije.

Prema njegovim riječima, kada je došao kući osjetio je smrad alkohola, a nakon što je ušao u sobu imao je šta i da vidi, njegova djevojka je bila u krevetu sa drugim muškarcem. On ih nije dirao, čak ih nije želio ni da probudi. Kaže kako je zapravo pokušao da probudi djevojku tako što ju je dirao po ramenu, ali to nije imalo efekta, budući da je ona bila baš pijana.

Dok su oni tako ležali ovaj momak po imenu Daston odlučio je da napravi par selfija sa njima i to je sve objavio na društvene mreže, a ono što je istakao u opisu bilo je kakav je to zapravo osjećaj doći kući i zateći u svom krevetu drugog muškarca.

Na sljedećim fotografijama pogledajte kako je to zapravo izgledalo:

Fotografije su se jako brzo proširile svim društvenim mrežama, a ovom čovjeku su se svi divili i njegovoj odluci da ostane tako smiren i nasmijan.

Kako biste vi reagovali da ste bili na njegovom mjestu? Pišite nam u komentarima.

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *