Home / ZANIMLJIVOSTI / BANJALUKA U STRAHOVANJU: Monstruozni čin jednog muškarca nad četiri maloljetne sestre – Godinu dana činio strašan zločin nad djecom, a evo o čijoj djeci se radi!

BANJALUKA U STRAHOVANJU: Monstruozni čin jednog muškarca nad četiri maloljetne sestre – Godinu dana činio strašan zločin nad djecom, a evo o čijoj djeci se radi!

U Vrhovnom sudu Republike Srpske održano je drugostepeno suđenje po žalbi Dragana B. iz Laktaša koji je osuđen na 19 godina zatvora u julu prošle godine zbog napastvovanja četiri maloljetne sestre.

Advokat odbrane Dragana B., Aleksandar Jokić je tokom suđenja osporio zakonitost dokaza i to saslušanja te djece od strane psihologa, kao i mišljenje i nalaze ginekologa, a također i pravnu kvalifikaciju djela.

Zbog strašnog čina koji se desio nad četiri maloljetnice je prošle godine u julu Okružni sud u Banjaluci osudio Dragana B. iz Laktaša na 19 godina zatvora. Djevojčice su rođene 20005.,2007., i 2008. godine, te je i “druge polne radnje” činio nad djevojčicom koja je rođena 2013. godine.

One su djeca od njegove ljubavnice M.J. protiv koje se inače vodi odvojen postupak, a sumnja se da je sa optuženim u više navrata imala odnose pred maloljetnim kćerkama.

Tema je bila zatvorena za javnost, kada je u pitanju ovo suđenje. Puni identitet majke i optuženog se ne smije objavljivati radi zaštite djece kao ni detalji optužnice.

Postoji sumnja da je od marta 2019. godine pa do februara 2020. godine imaju polne odnose sa djevojčicama u njihovoj ali i u svojoj kući, a tada je ovaj monstruozni zločin i otkriven.

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *