Home / ZANIMLJIVOSTI / Sin od Balaševića se po prvi put nakon očeve smrti oglasio na društvenim mrežama, objavio do sada NEVIĐENU FOTOGRAFIJU!

Sin od Balaševića se po prvi put nakon očeve smrti oglasio na društvenim mrežama, objavio do sada NEVIĐENU FOTOGRAFIJU!

Na svom profilu je sin pokojnog Đorđa Balaševića, Aleksa koji ima 27 godina, podijelio objavu koja je bila posvećenja njegovom ocu te je na taj način razniježio pratitelje.

-Nema ni tuge ni žalosti, kada si ti u pitanju, samo sreća i vječnost. Jednostavno tako. – napisao je u opisu objave Aleks. Ono što se može vidjeti na toj fotografiji jesu Đorđe i Olja kako sa svojim sinom poziraju a odjeveni su u identične majice njegovog projekta “Megdan”.

-Da li to vama znači ne znam, ali nama ostaje da se volimo, a i kao njegovo najveće blago i vas. Blago vama koji ste njegovi i koji ste sa njim dijelili sve, to je prava sreća!”

“Volim vas”, “Ljubav je jedino nesporna”, “Za ponos imaš razloga”, – bili su samo neki od komentara koje je dobio upravo nakon objave.

O Đoletovoj i Oljinoj ljubavi je progovorio Aleks u jednom od intervjua.

-U današnje vrijeme je lago biti poznat, ali ja nisam samo dijete od poznatih roditelja već i od velikih ljudi. Da li je to olakšavajuća ili otežavajuća okolnost? Isto ti dođe, kao i kod svakog djeteta, normalnog i ispravnog – tada je rekao.

Pored Aleksinog organizovanja MMA borbi u kojima je jako uspješan, također je on i zaljubljen u svoju zaručnicu Nikolinu, a nju voli više od svega.

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *