Home / ZANIMLJIVOSTI / POBJEGLA MU RUKA PA DOBIO UDARAC! – ŠOK VIDEO na kojem BOSANAC hvata KARLEUŠU za ZADNJICU! “Bježi bre, matori starče” (VIDEO)

POBJEGLA MU RUKA PA DOBIO UDARAC! – ŠOK VIDEO na kojem BOSANAC hvata KARLEUŠU za ZADNJICU! “Bježi bre, matori starče” (VIDEO)

Kod snimanja Zvezda Granda čini se da je sve više opušteniji Dragan Stojković Bosanac, pa je ovoga puta pokušao da Jeleninu stražnjicu malo opipa. U veoma provokativnoj haljini je došla Jelena na snimanje emisije, a po svemu sudeći nije mogao da odoli Bosanac, pa je pokušao da je opipa na nezgodnom mjestu.

U njenoj kreaciji se posebno isticala stražnjica, a u nekim trenutcima se moglo vidjeti i više nego što bi trebalo, dovoljno da zagolica maštu mnogih ali opet ništa van granica pristojnosti. Poslije fotografisanja kojeg su obavili svi članovi žirija, neposredno pred početak snimanja emisije, prema svome mjestu je krenula igrajući Jelena, a za oko je Bosancu zapela Jelenina stražnjica, pa ju je lagano po zadnjici pipnuo, a njena reakcija je bila ta da ga je odma po ruci udarila.

Kako se to dešavalo možete pogledati i na videu koji kruži društvenim mrežama. Komentar mnogih je bio kako ovakvo ponašanje i nije baš u skladu sa godinama koje ima Bosanac, ali neki su uz smijeh i smatrali kako je sasvim svjesno Jelena izazvala ovu reakciju. Kako je to izgledalo možete pogledati ovdje:

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *