Home / ZANIMLJIVOSTI / Bivša studentica PRAVA podijelila JEZIVO ISKUSTVO sa profesorom, žene su joj ZAHVALNE! Dobit ćeš DEVETKU, ALI AKO MI URADIŠ OVO…

Bivša studentica PRAVA podijelila JEZIVO ISKUSTVO sa profesorom, žene su joj ZAHVALNE! Dobit ćeš DEVETKU, ALI AKO MI URADIŠ OVO…

Pravu Pandorinu kutiju otvorio je slučaj Mike Aleksića i zlostavljanja mladih djevojaka i glumica u njegovoj školi, te se u posljednjih nekoliko dana u Srbiji ali i u regiji otkriva veći broj slučajeva “Mika” na velikom broju pozicija i sada tek mnoge žene i djevojke su skupile hrabrosti da u javnost izađu sa iskustvima koja su im se desila. Tako je i priča ove bivše studentice Pravnog fakulteta podigla cijelu Srbiju na noge. Ona je odlučila napraviti veliki iskorak pa je na društvenim mrežama podijelila jedno od neprijatnih iskustava koje je imala dok je bila na fakultetu.

Ova djevojka, a sada već i žena, je tada trebala da polaže uslovni ispit, i o tome joj je ovisio upis na sljedeću godinu fakulteta. Profesor je odlučio da će se taj ispit raditi u njegovom kabinetu, a kasnije se otkrilo i koji je razlog toga bio. Profesor je nakon što je djevojka odgovorila na pitanja koja su joj postavljena vezano za taj predmet, odlučio da uputi jedan ultimatum, a to je da ocjenu koju je zaslužila može dobiti samo ukoliko ga oralno zadovolji.

Ona je nakon toga iz straha pobjegla iz kabineta te je svome dečku ispričala sve to što se desilo, a njen dečko je odlučio da se tom istom profesoru obrati sa malo manje poštovanja.

Brzo su joj poruke podrške poslale druge žene:

Iz cijele te situacije ova djevojka se uspjela izvući bez problema, ali svi znamo da je ogroman broj slučajeva u kojima to nije bilo moguće. Zbog toga je veoma važno da se žene ohrabre i da pričaju u nasilju i zlostavljanju, da bi se svi ti nasilnici mogli što prije identifikovati i procesuirati.

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *