Home / ZANIMLJIVOSTI / CIJELI BALKAN U ŠOKU: Evo šta su pronašli u KOVČEGU OD JOSIPA BROZA TITA!

CIJELI BALKAN U ŠOKU: Evo šta su pronašli u KOVČEGU OD JOSIPA BROZA TITA!

Svi ljudi a ujedno i simpatizeri Josipa Broza Tita ostali su u šoku nakon onoga što su u njegovom kovčegu pronašli. U šoku je ostao veliki broj njih dok je nekolicina negirala ono što su navodno pronašli.

Sve prisutne je šokirao bivši načelnik S D B, Obren Đorđević. Prema njegovim riječima, u kovčegu gdje bi trebao da se nalazi Josip Broz Tito pronađen je samo pijesak.

Oni su naime, pijesak prekrili sa bijelom zastavom. Pred Saveznu Skupštinu je 8. maja 1980. godine trebao biti izložen Titov kovčeg. Ono što je on govorio jeste da su se strane službe odlučile malo igrati sa narodom pa su to i uradili.

On smatra kako se iza cijele te situacije zapravo nalazi služba za državnu bezbijednost. Prema mišljenju velikog broja ljudi, emigraciju stanovništva je htio zaustaviti Mirja Krajger pa je to izvršeno baš na takav način.

Dolnac je još od ranije imao veliku želju da naslijedi poznatog predsjednika Josipa Broza Tita, pa se tako i smatra da on stoji iza svega toga. 1892. godine se u Kumrovecu rodio Tito, u Ljubljani u 88. godini života 4. maja je preminuo.

Poznatog Titu i dan danas pamti veliki broj ljudi.

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *