Home / ZANIMLJIVOSTI / SVOJE DIJETE JE OSTAVILA ISPRED BOLNICE: Kada su pogledali ispod ćebeta, doktori su shvatili zašto je njegova MAJKA to uradila! (VIDEO)

SVOJE DIJETE JE OSTAVILA ISPRED BOLNICE: Kada su pogledali ispod ćebeta, doktori su shvatili zašto je njegova MAJKA to uradila! (VIDEO)

Na svijetu ne postoji veća od tuga od one kada svoje dijete napusti majka.

Nažalost, na taj način veliki broj djece završi u sirotištima, gdje se nadaju kako će ih usvojiti neka druga porodica. Svako dijete na ovome svijetu zaslužuje da odrasta u toplom domu, sa roditeljima koji će da mu pružaju ljubav i brigu.

Majka je na samom početku bila odustala od ovog malenog dječaka. Razlog njenog odlaska je bio taj što je dijete bilo rođeno bez ruku i nogu.

Ostavila ga je u jednoj od bolnica u Brazilu. Kada su ćebe sklonili ljekari i sestra, ugledali su da je to dijete zapravo rođeno sa defektom.

Njegova priča je obišla cijeli svijet. Svi su čuli za ovog dječaka. Nakon što je jedna porodica iz SAD-a čula za to odlučili su da mu pruže dom i da ga usvoje.

Maleni Gejb sada ima 12 godina, radi sve sam: jede, češlja se, crta, jede, koristi i kompjuter, a ono u čemu je zaista odličan jeste pjevanje i gluma.

Njegova volja za životom i njegov optimizam su velika motivacija za sve one koji se nalaze u njegovoj okolini.

Ovu priču pogledajte u sljedećem videu:

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *