Home / VIJESTI / VELIKI PREOKRET! BH mediji: “Dodik će morati na ROBIJU zbog UKRADENE IKONE!” FOLIRA da je bolestan!

VELIKI PREOKRET! BH mediji: “Dodik će morati na ROBIJU zbog UKRADENE IKONE!” FOLIRA da je bolestan!

Jedna od najvećih vijesti u posljednjih nekoliko dana u Bosni i Hercegovini ali i u samoj regiji jeste upravo diplomatski skandal u kojem je ukradenu ikonu član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poklonio ministru spoljnih poslova Rusije Sergeju Lavrovu, a prema svim navodima ta ikona je ukradena iz jedne crkve koja se nalazi u ukrajinskoj ratnoj zoni. Na sve moguće načine Dodikovi ljudi pokušavaju da to prikažu kao nesistinitu informaciju. A ono što je prije toga skandal bio jeste da se druga dva člana Predsjedništva nisu uopšte htjeli sastati sa Lavrovim. Ipak, pored tih tvrdnji Dodikovih ljudi, fotografijama je dokazano da je ta ikona ukradena u Ukrajini, a tek se treba otkriti kako je došla u ruke Dodiku.

U oba entiteta mediji su jedva dočekali da Dodika razapnu na sve moguće načine, a za veliki broj građana BiH on odavno nije omiljena ličnost, da bi juče bilo objavljeno kako se trenutno Dodik nalazi u izolaciji, jer je prema navodima bio u kontaktu sa osobom koja je zarađena korona virusom. Ono što mnogi misle jeste da uopšte Dodik nema nikakve veze sa zarazom, već je na ovaj način pokušao da se malo pritaji, da pričeka kada će se sve smiriti oko ovog skandala, te da tako može razmisliti o svom sljedećem potezu.

Ono što nam javljaju iz UKC-a Banja Luka jeste da je i više nego stabilno stanje Dodika, te da tim ljekara iz Laktaša svaki dan ide njemu kako bi provjeravali njegovo stanje. U gotovo svim uređenim državama, ovakav skandal bi značilo i ostavku, ali tek treba vidjet kako će se u BiH situacija razvijati.

About admin

Check Also

STRAVIČNA TRAGEDIJA: AUTO SA ČETIRI DJEVOJKE SLETIO U RIJEKU! IMA MRTVIH I POVRIJEĐENIH

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su dvije osobe povrijeđene, tijelo jedne djevojke je isplivalo a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *