Home / ZANIMLJIVOSTI / Bosanac u Americi ubio suprugu! Ona ga varala sa afroamerikancem, a ON ISPALIO 15 HITACA IZ PIŠTOLJA NA NJU!

Bosanac u Americi ubio suprugu! Ona ga varala sa afroamerikancem, a ON ISPALIO 15 HITACA IZ PIŠTOLJA NA NJU!

U američkoj saveznoj državi Ohajo (Ohio) Bosanac Dragan Sekulić (38) je osuđen na doživotni zatvor nakon što je svoju suprugu Željku (37) ubio, a to se dogodilo u decembru prošle godine.

Svoju suprugu je iz bratovog pištolja sa 15 hitaca usmrtio, a pištolj je uzeo iz garaže. Njemu je i pravo pomilovanja uskraćeno a na kaznu mu je zbog nasilja u porodici dodato još 14 godina. Dragan je priznao tokom suđenja da je u svoju suprugu pucao, ali prema njegovim tvrdnjama nije imao namjeru da je ubije.

Prema njegovim riječima, on je to uradio u afektu, budući da je saznao kako je ona u vezi sa kolegom, a “prekid filma u glavi” je imao kada je saznao da je riječ o Afroamerikancu.

Ispred Centra za rehabilitaciju je tog dana dočekao bivšu suprugu na parkingu, u tom Centru po imenu “Astoria” ona je radila kao medicinska sestra i u glavu joj je ispalio tri metka, a ostatak u tijelo, pa je prema aerodromu pokušao pobjeći unajmljenjim vozilom. Inače sa familijom iz BiH Dragan je doselio u Srbiju, tu je Željku upoznao pa su 2002. godine emigrirali u SAD. Dvije kćerke su dobili u braku.

Razveli su se prošlog ljeta, a navodno, ubrzo poslije toga Željka je započela novu vezu. Prije ovog zločina, dvije sedmice ranije je pokušao da je ubije tako što je njen automobil izgurao kamionom u kanal. Tada je uspio da se oslobodi uz kauciju od 100.000 dolara te mu je sa bivšom suprugom zabranjen kontakt.

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *