Home / ZANIMLJIVOSTI / ZAMIJENILA SAM OKO 5000 BEBA: Medicinska sestra oboljela od raka, pa na samrti iznijela JEZIVO PRIZNANJE (FOTO)

ZAMIJENILA SAM OKO 5000 BEBA: Medicinska sestra oboljela od raka, pa na samrti iznijela JEZIVO PRIZNANJE (FOTO)

Svoje grijehe je odlučila da okaje na bolničkom krevetu jedna od bivših medicinskih sestara čije je ime Elizabeth Mwewa nakon što je oboljela od raka.

Na samrti je izjavila kako je ona dok je radila u bolnici The University Teaching Hospital u Zambiji iz čiste zabave za 12 godina zamijenila oko 5000 beba.

-Znam da uskoro umirem budući da imam rak u terminalnoj fazi. Pred Bogom želim da priznam svoje grijehe kao i pred ljudima kojima sam ovu štetu nanijela. Ne želim ništa više da skrivam, oko 5000 beba sam zamijenila – ona je priznala te dodala da je to zaista uradila samo iz zabave.

-Svjesna sam kako sam pogriješila pred svojim Zambijcima i pred Bogom. Voljela bih da mi oproste za sve što sam toj nedužnoj djeci učinila. Čak sam i kod nekih parova prouzrokovala razvod nakon što su otišli na DNK test i poslije njega otkrili kako djeca nisu njihova – rekla je.

-Velikom broju majki sam nanijela veliku patnju nakon što su morale dojiti djecu koja nisu bila njihova. Zaista mi je žao i kajem se užasno, ne želim da zbog toga idem u pakao – bila je očajna.

Dodala je kako je riječ o djeci koja su se između 1983. i 1995. rodila, te im poručuje da ukoliko sumnjaju u svoje porijeklo odu se testirati.

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *