Home / ZANIMLJIVOSTI / Srbin zatekao suprugu u krevetu sa drugim muškarcem: Ono što im je kasnije URADIO nikoga nije ostavilo ravnodušnim!

Srbin zatekao suprugu u krevetu sa drugim muškarcem: Ono što im je kasnije URADIO nikoga nije ostavilo ravnodušnim!

Preljub je vjerovatno najgora stvar koja se može desiti u jednoj emotivnoj vezi. Još gore je kada se prevara desi partnerima koji su zakonski vezani, to jeste onima koji su u braku, pa je takvu vezu još teže i okončati. Pored velikog broja zakonskih problema koji slijede nakon toga, najgori su oni emotivni. Zbog svoje impulsivnosti, veliki broj ljudi je spreman uraditi bilo šta kada saznaju da su prevareni, a hladne glave to inače nikada ne bi napravili. Jedan od takvih slučajeva se dogodio u Srbiji…

Prema saznanjima, čovjek čiji su inicijali D.J. u svojoj kući je zatekao nešto što nije mogao ni zamisliti, budući da se neočekivano vratio kući ranije sa posla. U njegovom krevetu i u njegovoj kući, njegova žena je bila sa drugim muškarcem, te su vodili ljubav. Kada je to vidio, bijes ga je cijelog obuzeo, iste sekunde je istrčao iz kuće u podrum i uzeo sjekiru te se vratio u sobu gdje ih je i zatekao te prvo je njenog ljubavnika isjekao tom sjekirom a zatim je pretukao svoju suprugu. Poslije toga on je sam otišao na policiju i prijavio sebe.

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *