Home / SHOWBIZ / UČESNICI PAROVA RAZVALILI SVE I POBJEGLI IZ RIJALITIJA – Ganjala ih policija i Hitna pomoć – A sve zbog ovih stvari (FOTO)

UČESNICI PAROVA RAZVALILI SVE I POBJEGLI IZ RIJALITIJA – Ganjala ih policija i Hitna pomoć – A sve zbog ovih stvari (FOTO)

U rijalitiju Parovi je jučer bilo veoma burno kada su glavna vrata razvalili neki od učesnika rijalitija,a nedugo nakon toga stigla je i policija kao i Hitna pomoć. Vrata su razvalili u pokušaju da dođu do pojedinih ljudi iz produkcije, a jedan radnik iz obezbjeđenja na Happy televiziji je sve to prijavio. Prema nekim od navoda sve su to oni napravili iz razloga što su nezadovoljni sa uslovima koje u rijalitiju imaju, a u policijsku stanicu u Zemunu je privedeno pet učesnika, te su tu zbog svog nasilničkog ponašanja davali izjave, budući da su od čelnika televizije dobili prijavu.

Pet učesnika koji su privedeni u policiju su Nenad Marinković Gastoz, Mladen Vuletić, Ilijana Vagić, Aleksandra Coka Lakić i Nikola Lakić, a opravdanje im je bilo to da su htjeli samo da svoja prava ostvare, ali je ipak ono što su oni uradili protiv svih pravila rijalitija. Policijskim kolima i kolima Hitne pomoći su ih sproveli iz rijalitija u policijsku stanicu, dok su se oko televizije okupljali njihovi prijatelji kao i porodica. Navodno protiv ovih pet učesnika TV kuća je podnijela prijave, iz razloga što su prekršili ugovor i pravila, zatim zbog fizičkog nasilja, kao i naravno zbog činjena štete rijalitiju koja je materijalna, i po svemu sudeći oni će morati da plate velike novčane kazne. Njihova odbrana je bila ta da je zapravo produkcija kriva zbog toga kako su oni reagovali, budući da nisu ispoštovali zahtjeve koji su dogovoreni.

Ovo je prvi put da se nešto ovakvo desilo, otkako postoje uopšte rijalitiji na našim prostorima, a zašto se sve ovo desilo te šta će se sa ovim učesnicima desiti, vjerovatno ćemo te informacije saznati u nekom budućem periodu, a ko zna, moža se i neke još gore stvari dogode.

About admin

Check Also

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu se popela na glavu! (VIDEO)

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *