Home / SHOWBIZ / RADA U VELIKOM STRAHU POBJEGLA iz Beograda- Nije marila ni za Harisa- POBJEGLA GLAVOM BEZ OBZIRA- Saznalo se i zašto (FOTO)

RADA U VELIKOM STRAHU POBJEGLA iz Beograda- Nije marila ni za Harisa- POBJEGLA GLAVOM BEZ OBZIRA- Saznalo se i zašto (FOTO)

Ono što je opšte poznato jeste to da je na naše živote negativno uticao korona virus. Kako je to slučaj sa običnim ljudima isto je tako i sa poznatim ličnostima. Znamo kako je estrada u velikim problemima budući da zbog mjera zaštite koncerti i javni nastupi jednostavno nisu mogući, samim tim nema ni zarade. Velikom broju estradnjaka to jako teško pada, ali ima i onih koji to primaju sasvim odgovorno.

Popularna pjevačica Rada Manojlović je tako priznala kako je u nekoliko navrata zbog velikog straha od pandemije pobjegla iz Beograda, glavom bez obzira, budući da je zaista veliki broj zaraženih u Beogradu. U svoje rodno Četereže je otišla Rada, ali najveću brigu ima za oca koji spada u rizičnu skupinu, a jedan od izvora koji je bio zaista blizak ovoj pjevačici otkrio nam je i sljedeće stvari:

“Novog talasa koji je do sada bio najžešći se Rada baš uplašila. Iz tog razloga je i pobjegla iz Beograda u kojem je iz dana u dan broj zaraženih sve veći i nikako se ne smanjuje. Sa ocem, sestrom Majom te maćehom i bakom živi u selu, i trudi se da ih zaštiti sve. Čak je odlučila i da rodbini i komšijama zabrani da im dolaze u posjetu, a po sve namirnice koje im trebaju idu sestra i ona. Vizire, maske i rukavice nose cijelo vrijeme. Njenom ocu je dosadno da sjedi u kući, pa se čovjek i pobunio, ali Rada ne želi popustiti jer se plaši za njegov život. Pored svega toga je i Harisu rekla da sjedi u Bosni te da dok se sve ovo ne smiri ne ide nigdje, tako da se narednih nedjelja neće viđati”.

About admin

Check Also

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu se popela na glavu! (VIDEO)

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *