Home / SHOWBIZ / JELENA NAREDILA! “Dosta mi je Beograda, samo Španija!” Novak poslušao, MORAO KUPITI vilu od 1.000 kvadrata – TEK DA VIDITE ŠTA SVE VILA IMA (FOTO)

JELENA NAREDILA! “Dosta mi je Beograda, samo Španija!” Novak poslušao, MORAO KUPITI vilu od 1.000 kvadrata – TEK DA VIDITE ŠTA SVE VILA IMA (FOTO)

Jedan od najvećih sportista na ovim prostorima je svakako Novak Đoković. U ovom trenutku on je i najbolji teniser na svijetu, za vrijeme svoje karije zaradio je ogromne novce a karijera još uvijek nije blizu kraja, tako da njegove buduće generacije nemaju potrebu da se brinu o bilo čemu. Prema nekim proračunima samo od turnirskih nagrada on je profitirao za više od 100 miliona dolara, a da ne spominjemo sponzore i druge oblike zarade. Opšte je poznato kako je u nekoliko zadnjih godinja njegovo mjesto prebivališta Monte Karlo, u kojem je pa i ponajviše zbog poreskih olakšica, a s druge strane veliki broj Srba mu to zamjeri. Ali ima i onih koji su mišljenja da Novak za Srbiju daje i više nego što bi trebao, tako da apsolutno nije bitno to što on ne plaća porez u svojoj rodnoj zemlji. Pored toga, u svojoj domovini Novak ima nekoliko nekretnina, vikendica, ali baš i ne dolazi toliko često u njih, zbog velikog broja obaveza.

Pored Beograda, poznato je kako Novak ima i neke nekretnine u New Yorku, potom i u Majamiju, te da je i u Španiji bio tokom prvog vala pandemije, u mjestu koje se zove Mirabel, a to mjesto se mnogo dopalo i njegovoj supruzi Jeleni. Došli su nekako do zaključka da bi to mogla i da bude ideala baza za Novaka nakon svih stresnih turnira, pa su se dosta često vraćali baš na to mjesto, a sada su odlučili i da kupe ogromnu vilu u mjestu koje se zove Kosta Del sol, a sama vila ima hiljadu kvadrata, baš sve se u njoj nalazi.

8 kupatila, 9 spavaćih soba, 2 bazena, i sve je to u mermeru, velika kuhinja i doslovno sve ono što može zadovoljiti četveročlanu porodicu. Sada misle i o mogućnosti da sve što imaju u Monte Karlu prodaju i da se presele u Španiju, a prema svemu sudeći, ova inicijativa je došla upravo sa Jelenine strane.

About admin

Check Also

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu se popela na glavu! (VIDEO)

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *