Home / ZANIMLJIVOSTI / Pnezioner (91) se vakcinisao protiv korone, pa dao izjavu o kojoj BRUJI CIJELI SVIJET: Evo kako je prošla njegova vakcinacija

Pnezioner (91) se vakcinisao protiv korone, pa dao izjavu o kojoj BRUJI CIJELI SVIJET: Evo kako je prošla njegova vakcinacija

Zvijezda na društvenim mrežama postao je jedan penzioner iz Velike Britanije koji ima 91 godinu, a sve to nakon što je priznao kako je zakasnio na termin za vakcinaciju protiv kovida-19.

Prilikom davanja intervjua za “CNN” Martin Kenjon je razveselio ljude širom svijeta svojom pričom kako je na termin za vakcinaciju zakasnio jer “nigdje nije mogao naći prokleti parking”.

“Pozvao sam bolnicu i upitao ih šta to rade. Poslije toga su me razna pitanja pitali, to mi i nije baš zanimljivo bilo, ja sam odgovarao, a potom su mi oni rekli kako trebam doći u 12:30. Naravno da sam zakasnio jer prosto nigdje nisam mogao naći parking. Sada sam ovdje svejedno, unutra sam bio i sasvim uredno su me na spisak stavili”, rekao je.

“Moram priznati da sam tamo poprilično loše ručao, a kada sam se vratio bili su spremni za mene. I uopšte me nije boljelo ništa – ja nisam ni znao da je igla uopšte ušla dok nije izašla. Bezbolno i veoma zanimlivo”, objasnio je.

I na kraju htio je objasniti zbog čega se on to vakcinisao te kakav je njegov pogled na život s obzirom da mu je 91. godina.

“Nemam namjeru dobiti taj prokleti virus, s obzirom da imam unuke i imam želju da još dugo živim kako bi mogao biti dio njihovih života. Kad sam već sve ovo preživio nema smisla da sada umrem”, rekao je za kraj ovaj penzioner.

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *