Home / ZANIMLJIVOSTI / BLAM GODINE: Voditeljka Pinka PONIZILA DEJANA MATIĆA, kada je rekla OVO, nastao MUK U STUDIJU (VIDEO)

BLAM GODINE: Voditeljka Pinka PONIZILA DEJANA MATIĆA, kada je rekla OVO, nastao MUK U STUDIJU (VIDEO)

Sastavni dijelovi naših života jesu i gafovi, to se dešava svima nama a ne samo poznatim ličnostima pred kamerama. Svakome od vas se nekada moralo desiti da kažete nešto a da prije toga i nište baš najbolje o tome razmislili, i da tek kasnije shvatite šta ste to zapravo rekli. Naravno sve te stvari se često događaju i poznatim ličnostima, TV voditeljima, kada su pred kamerama. Bez obzira koliko ste u svome poslu iskusni i najbolji voditelji na svijetu ponekad znaju da kažu neku veliku glupost ali nesvjesno.

Gaf je ovoga putala napravila voditeljka televizije Pink, ali vrlo brzo je shvatila šta je izgovorila, pa se moglo vidjeti kako joj je bilo poprilično neugodno. U toku emisije bio je jedan telefonski poziv sa Dejanom Matićem.

Nakon što se Matić uključio u razgovor voditeljica mu je postavila pitanje koje je sasvim uobičajeno za početak takvog razgovora, upitala ga je “Da li nas čujete i vidite”. Ubrzo su i voditeljica i svi u studiju shvatili šta je napravljeno, budući da je opšte poznato kako su braća Matić slijepi.

Naravno Dejan joj to nije zamjerio i nastavio je razgovor kao da se ništa nije desilo, ali se ipak moglo vidjeti kako je voditeljici bilo neugodno zbog nastale situacije.

https://twitter.com/i/status/1335641505634062350

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *