Home / ZANIMLJIVOSTI / Djevojčica ostala ZAKLJUČANA na +40 “Pa šta sad da radimo? Treba biti pozitivan, imamo još djece, nije problem”

Djevojčica ostala ZAKLJUČANA na +40 “Pa šta sad da radimo? Treba biti pozitivan, imamo još djece, nije problem”

Ono što je svima poznato jeste to da je trenutno ljeto u Australiji, te da dosta često tamo temperature dosegnu i do 50 stepeni celzijusa. Njima je to i pomalo normalno, ali bez klima uređaja ne mogu zamisliti svoj život. Klimu ima svako domaćinstvo, bez prestanka klima uređaji rade u svakom vozilu, te je nekako na visokim temperaturama tako i lakši život. Pokušajte zamisliti kako je biti u zatvorenom prostoru, po tim vrućinama bez klime. Nzherald je nedavno objavio zaista jednu veoma stravičnu priču iz australijskog Townsville o jednom paru koji je na svoju kćerku totalno zaboravio te je ostavio u autu nekoliko sati na velikim vrućinama.

Majka četiri kćerke je Laura Black (37) koje je u ranijim vezama rodila, a sada sa novim partnerom živi i njegovo ime je Aaron Hill (29) u zajedničkoj kući u Townsvilleu. Oboje su bez posla, te žive od socijalne pomoći, jedini posao im je da u školu odvezu starije kćerke, a nakon toga budu cijeli dan u kući te čekaju da prođe vrijeme kako bi opet otišli po njih u školu. Isto to se desilo i na dan kada se dogodio ovaj užas. Prvo su kćerke u školu odveli a u povratku su se posvađali, pa su u cijeloj toj raspravi izašli iz kola i ušli u kuću. Nakon nekog vremena su se smirili, pa su odlučili gledati filmove. Već nakon što je podne prošlo, spremili su se da idu u školu po djevojčice i tada su shvatili kako u kući sa njima nije njihova najmlađa kćerka.

Krenuli su do auta i tu su imali šta i da vide. U autu je još uvijek bila djevojčica svezana na svome sjedištu, dok je vani bila nesnosna vrućina. Odmah su se zaputili u bolnicu gdje su odvezli djevojčicu, ali jedino što su doktori mogli da urade jeste da konstatuju smrt. U autu je skoro šest sati zaključana bila ova djevojčica na temperaturi koja je prelazila 40 stepeni. Sasvim očekivano, uhapšeni su ovi monstrumi od roditelja, a ono što policija sada nastoji da otkrije jeste da li su u sve ovo bile umiješane i konzumacije narkotika. Međutim, ono što je najviše začudilo javnost jeste izjava koju je dala majke ove djevojčice, gdje je rekla da treba i pozitivno gledati na neke stvari, jer pored toga oni još uvijek imaju tri kćerke.

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *