Home / ZANIMLJIVOSTI / CILJAO DIREKTNO U GLAVU! Naša pjevačica POGOĐENA! KRVAVI PIR, HITNO HOSPITALIZOVANA! (FOTO)

CILJAO DIREKTNO U GLAVU! Naša pjevačica POGOĐENA! KRVAVI PIR, HITNO HOSPITALIZOVANA! (FOTO)

Ponovno je riječ o estradi, koja je ove godine u velikim nevoljama, budući da se zbog korone ne dešava apsolutno ništa. Na sve zabave su stavljeni katanci, kako na obične nastupe tako i na velike koncerte, pa se iz tog razloga mediji moraju prisjećati nekih dešavanja iz prošlosti, pa je na red došla i popularna pjevačica Ana Stanić. Kada je ona u pitanju o njoj mediji i ne pišu baš puno, ali se desila jedna situacija u kojoj je skoro izgubila život. Prije nastupa, Ana, kao i veliki broj drugih umjetnika i sportista, ima neki svoj ritual, jer svi oni smatraju da će zbog toga imati više sreće. Neki od njih imaju posebne amajlije od kojih se jednostavno ne odvajaju.

Jedan veoma neobičan ritual ima i Ana Stanić, a to je da iste gaćice nosi na svim nastupima u posljednjih 20 godina. Ona se prisjetila nastupa iz 2007. godine na kojem joj i nisu baš pomogle njene sretne gaćice. Sve se to desilo na trgu u Užicu, za Novogodišnji doček, kada ju je iz publike neko staklenom flašom od piva pogodio u glavu, tako da nije znala šta ju je snašlo u jednom trenutku.

Pomoć joj je odma pružena ali je nakon 10 minuta Ana ipak uspjela nastaviti svoj koncert i sve je to rezultiralo na kraju sjajnim nastupom. Policija je veoma brzo pronašla i počinioca koji je završio u pritvoru, a i krivična prijava je protiv njega podnesena.

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *