Home / ZANIMLJIVOSTI / Tvrdi da nosi ISUSA HRISTA u stomaku. U emisiji uživo uradili ultrazvuk (VIDEO)

Tvrdi da nosi ISUSA HRISTA u stomaku. U emisiji uživo uradili ultrazvuk (VIDEO)

“Na ovom ultrazvuku najistaknutija stvar nije ono što vidimo, već ono što ne vidimo”, rekao je Dr. Travis Stork objašnjavajući rezultate Haley.

Svi testovi za trudnoću su negativni i na ultrazvuku se ništa ne vidi, ali i dalje ona ostaje pri svojoj tvrdnji kako je ona zapravo u drugom stanju i da nosi Isusa Hrista.

Ultrazvuk je odrađen tinejdžerki u emisiji Dr Fil Šou (Dr Phil Show) kako bi pokušali da joj dokažu da ona nije u devetom mjesecu trudnoće, kako je ona to tvrdila, međutim pored svega toga ona ostaje pri svome, iako se nikakva beba nije vidjela na snimku, a posebno je začuđujuće kako ona tvrdi da zapravo Isusa Hrista nosi u svome stomaku.

Presrećna je bila Haley, koja inače ima 20 godina, što će moći imati ultrazvuk u emisiji uživo te na taj način svima dokazati kako je ona trudna, ali pored toga što je ona uporno tvrdila kako osjeća da joj se u stomaku beba pokreće, ništa nisu rezultati pokazali.

Objašnjavajući joj rezultate, doktor Travis Stork joj je rekao kako to što ona osjeća da se pomjera je zapravo vazduh koji se u njezinim crijevima zadržao te se pomjera nakon čega ona ima osjećaj da je nešto udara.

-Ne želim da negiram svoju bebu. Ja sam trudna. Stalno osjećam kako se on pokreće – rekla je Hejli.

Ono što je Hejlina majka Kristi rekla jeste da je ona jedan kompulsivni lažov, a dokaz za to joj je bilo to što je iznijela kako je zapravo Hejli prvo govorila da je otac njenog djeteta Eminem, isto kao što je i govorila da je svome starijem bratu donirala bubreg.

Bez obzira na rezultate za trudnoći i bez obzira na ultrazvuk koji je obavljen, ona ostaje pri svojoj tvrdnji kako je ona trudna i da će veoma brzo roditi Isusa Hrista.

-Niko neće moći to da porekne kada ga budem rodila, i upravo zbog toga on je moj spasilac – rekla je Hejli.

Za vrijeme trajanja emisije Hejli je priznala kako ima dijagnozu paranoidne šizofrenije, a njena sestra po imenu Adrijana, rekla je kako je Hejli proživjela jako teško djetinjstvo, tražeći objašnjenje za ove sulude tvrdnje.

“Mene ne zanima da li će me se moja porodica odreći. Ja znam da je to Isus. Sve se zaista svodi na to da li ste vjernik Isusa, onaj istinski, ili ne… Ne marim za time šta će reći doktor ili test trudnoće, kada bude svoje dijete rodila, niko to neće moći uskratiti jer on je moj spasitelj” i dalje je tvrdila Hejli.

Za pomoć u vezi kćerke je molila njezina majka Kristi, te je rekla:

“Ovako više jednostavno ne mogu da živim. Mi se prema njoj moramo ponašati kao da je ona stvarno trudna da bismo na taj način izbjegli sukobe. Ono što je moja nada jeste da će na neki način doktor Phil uspjeti da joj da do znanja kako joj je zaista pomoć potrebna”.

Na sljedećem linku možete pogledati odlomak iz ove emisije:

 

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *