Home / SHOWBIZ / TRUDNA JE! Karleuša JAVNO saopštila prelijepe vijesti: EVO u kojem je mjesecu, ČESTITKE PLJUŠTE! (FOTO)

TRUDNA JE! Karleuša JAVNO saopštila prelijepe vijesti: EVO u kojem je mjesecu, ČESTITKE PLJUŠTE! (FOTO)

Jedna od najvećih estradnih zvijezda na našim prostorima je svakako Jelena Karleuša, koju mnogi zovu i Diva, ona je jedna veoma zaposlena žena i pored krize koja je trenutno na estradi zbog toga što se ne mogu održavati nastupi i pored cijele krize sa korona virusom. Na društvenim mrežama je veoma aktivna, tu voli često da objavi poneku provokativnu fotografiju, a to naravno najviše isprate njeni fanovi muškog spola. Pored toga, ona je jedan od članova žirija Zvezda Granda koji je prosto nezamjenjiv, taj šou mnogi ne bi mogli zamisliti bez nje. Jelena je inače osoba bez dlake na jeziku, nema pardona ni prema kome, te često uđe u verbalni duel sa nekim drugim članom žirija, pa naravno i sa samim takmičarima ovog šoa. Ponekad zna i da pretjera, ali budući da mu je ona veoma važna, sve to nekako trpi Saša Popović.

Mnogi su mogli da u posljednoj emitiranoj emisiji vide i moguće proglašenje novog pobjednika ovog takmičenja. Odličan duel su mogli svi vidjeti između dva kandidata a to su bili Oliver Miljanović i Ivan Rajić, a tom prilikom je i sam direktor, Saša Popović odlučio da Rajiću čestita to što će veoma brzo postati otac.

On je već tata jedne curice koja ima tri godine, a sada se saznalo kako je njegova supruga u šestom mjesecu trudnoće. Njegov nastup je na sva usta Jelena hvalila, te mu je čak i rekla kako ima sve moguće predispozicije da jednog dana postane velika zvijezda, što baš i nije tako tipično za nju. Ono po čemu će ova sezona Zvezda Granda ostati upamćena jeste što nikada do sada nije bilo više talentovanih kandidata koji su ujedno važili i za velike favorite.

About admin

Check Also

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu se popela na glavu! (VIDEO)

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *