Home / ZANIMLJIVOSTI / ŽENA ODVALI PRDEŽ USRED EMISIJE! Zarumenila se ko bulka! Voditeljici RTS-a se SMIJE CIJELA SRBIJA!

ŽENA ODVALI PRDEŽ USRED EMISIJE! Zarumenila se ko bulka! Voditeljici RTS-a se SMIJE CIJELA SRBIJA!

Sasvim normalno je, kada gledamo emisije na televiziji, bilo da se radi o dnevniku ili nekoj emisiji zabavnog karaktera, voditelji su najčešće u centru pažnje. Čest je slučaj da zapravo gledanost emisije, odnosno njen uspjeh zavisi upravo od voditelja, od njegovih sposobnosti, kao i pripreme za emisiju, koliko je on sposoban da improvizuje i da se snađe u nekim neplaniranim situacijama. Naročito takve stvari se mogu desiti u emisijama koje se emitiraju uživo, gdje može mimo planova svašta krenuti u svakom trenutku, tada je veoma važno kako će voditelj da reaguje i da li će uspjeti da odvede emisiju u željenom smjeru. Želja mnogih jeste da rade na televiziji, ali taj posao nije uopšte lagan, pun je izazova a oni koji se bave tim poslom to najbolje i znaju.

Prije svega, ono što svaki voditelj treba biti jeste da je elokventan, dobro informisan, i veoma snalažljiv, da ima umijeće voditi razgovore i reagovati u nekim situacijama baš kako treba a koje i nisu po nekom planiranom scenariju. Ono što se često zna desiti jeste da se voditelji nađu u nekim neugodnim situacijama, koje čak mogu i njihovu karijeru obilježiti. Neki nekontrolisani smijeh se može omaknuti ili neki izliv emocija, pa i neka riječ koja je pogrešno izgovorena. Upravo nešto takvo se desilo i poznatoj voditeljici iz Srbije, Dragani Kosjerini, koja je u Jutarnjem programu rekla kako će toga dana dnevna teperatura biti 160 stepeni umjesto 16.

Ali i bolje gafove je imala Dragana, pa je takmičarima u emisiji Volim Srbiju postavila pitanje, zagonetku koja je glasila: “U pete nišani, u nos gađa” – svako od prisutnih je pokušavao da odgonetne o čemu se radi u toj zagonetci, da bi na kraju Draga rekla svima kroz smijeh kako nije tačan niti jedan odgovor i da se zapravo radi o “prdežu”. Čim je to izgovorila sva se Dragana zacrvenila, ali u eter je već otišlo ono što je izgovoreno.

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *