Home / ZANIMLJIVOSTI / SKANDALOZNO, EKSKLUZIVNO I ZVANIČNO: Poznata srpska pjevačica se bavi NAJSTARIJIM ZANATOM NA SVIJETU, njena cijena je između 300 i 500 franaka! NIJE MOGUĆE DA JE O NJOJ RIJEČ (FOTO)

SKANDALOZNO, EKSKLUZIVNO I ZVANIČNO: Poznata srpska pjevačica se bavi NAJSTARIJIM ZANATOM NA SVIJETU, njena cijena je između 300 i 500 franaka! NIJE MOGUĆE DA JE O NJOJ RIJEČ (FOTO)

Posljednjih nekoliko mjeseci se u medijima sve češće pojavljuje transrodna pjevačica Elektra Elit. Pored pjevanja, rekla je i da se bavi biznisom, u nekoliko svojih intervjua, ali koji je to biznis nije rekla nikada, a za švicarske medije je sada bez ikakvog blama i stida rekla kako se bavi prostitucijom jer je to legalno u toj zemlji, a rekla je kako se online odvija taj njen biznis: “U periodu pandemije sam počela da zarađujem online putem. Da ti kažem, to se isplati. Preko 2000 poruka mi je stiglo. Postoje četovi gdje se samo pišu poruke sa korisnicima mojih usluga ili kao druga solucija je moguće i video poziv.

Nikako se ne može reći kako je za ovaj moj posao loše vrijeme. Sigurno bih vas slagala kada bi to rekla – rekla je ova transrodna pjevačica koja je dugo prije vremena pandemije i sama radila u poznatoj ulici u Cirihu po imenu “Langstrasse”, gdje svoje usluge nude prostitutke. A vezano za to svoje iskustvo koje potiče sa ulice rekla je i ove stvari:

“Ukoliko neka prostitutka provede od deset do dvadeset godina u “Langstrasse”, upravo toj poznatoj ulici u Cirihu, pritom dvije ili tri hiljade franaka plaća sobu i u toj ulici ostaje deset godina, to je znak kako ona tu zarađuje novac. Upravo iz tog razloga mi tu i ostajemo. Iz te ulice poznajem mnoge žene. Ovo sada vam pričam iskreno i bez bilo kakve tajne. Kao prostitutke svake sedmice od fondacija dobijamo novac, a te donacije se kreću od 100 do 500 franaka, ponekad čak i više. Ukratko sa svih strana nas pomažu”.

Rekla je kako njen sat košta između 300 i 500 franaka, to zavisi od toga kakve fantazije ima njena mušterija. Prije nekoliko mjeseci se na srpskom tržištu pojavila Elektra Elit. Prije 13 godina je prestala biti muško a iza sebe ima brak i dvoje djece, koji njenu odluku nisu nikada osudili, a prema njenim riječima na nju su ponosni sin i kćerka, ali i kako će je do kraja života zapravo zvati tata.

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *