Home / SHOWBIZ / JEZIVI VAPAJI! POZNATI PJEVAČ MOLI DA MU POMOGNETE! Nema šta da JEDE, ne pjeva mjesecima i NEMA NOVCA

JEZIVI VAPAJI! POZNATI PJEVAČ MOLI DA MU POMOGNETE! Nema šta da JEDE, ne pjeva mjesecima i NEMA NOVCA

Svima je sasvim jasno kako je situacija sa pandemijom korona virusa izmijenila živote svima i to na gore. Veoma teški životi su postali za mnoge, jer su se zbog ove krize zatvorile mnoge firme, pa su zbog toga i bez poslova ostali mnogi ljudi. Na estradnoj sceni je to nekako posebno interesantno, tu svakim danom čujemo vapaje pojedinih pjevača kako i oni sama jedva sastavljaju kraj s krajem, jer nisu radili ništa cijelu ovu godinu. Nekada veoma popularni pjevač Duško Lokin priznao je prije par dana kako nije imao da kupi 4 zimske gume, te da svome prijatelju Kići Slabincu zbog toga nije mogao doći na sahranu, a u svojoj novoj izjavi otkrio je ovo:

“Sve je to bilo izvučeno iz konteksta. Ja sam rekao kako sam trenutno u Zadru, te sam prešao 70 godina i samim time spadam u rizičnu grupu, a na svim okupljanjima pa samim time i na sahranama skupi se oko 200 do 300 ljudi i ja jednostavno nisam htio da riskiram. Rekao sam i kako četiri nove zimske gume imam u garaži u Zagrebu. Nemam novaca za bacanje ali imam za gume. Skromno i zadovoljno živim” – a nakon toga je rekao kako će ukoliko se pandemija nastavi uskoro morati jesti samo hljeb i mlijeko a na sve to je dodao i ovo:

“Nema više ničega ukoliko se ova pandemija proširi. Nema turneja a samim time se plašim da neće biti ni penzija, bez obzira koliko one male bile. Sve je ovo jedna jako opasna i nezgodna situacija koja sve više izmiče kontroli. Nisam neko ko je sklon tim teorijama zavjera ali vjerujte mi da ovo sve jeste jedna velika svjetska zavjera, nama nema pomoči. Od gladi umrijeti neću ali ćemo jesti samo suhi kruh i mlijeko. Ponekad i rezati kapulu kao nekada te mast mazati na hljeb, isto kao u onim vremenima kada sam ja bio dijete” – rekao je Lokin.

About admin

Check Also

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu se popela na glavu! (VIDEO)

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *