Home / VIJESTI / ŠOKANTNE VIJESTI: MARADONINO TIJELO SE ISKOPAVA?! Dva dana poslije sahrane podnesen zahtjev za ekshumaciju – EVO koji je razlog, svi u nevjerici (FOTO)

ŠOKANTNE VIJESTI: MARADONINO TIJELO SE ISKOPAVA?! Dva dana poslije sahrane podnesen zahtjev za ekshumaciju – EVO koji je razlog, svi u nevjerici (FOTO)

U velikoj tuzi i šoku je i danas, nekoliko dana nakon njegove smrti, cijeli svijet. Otišao je jedan od najvećih fudbalera ikada a to je bio Diego Maradona koji je preminuo u 61. godinu od poslijedica srčanog udara. Na sve moguće načine se od Argentinca opraštaju sportisti i stručnjaci iz cijelog svijeta, ali isto tako i obični ljudi. Trodnevna žalost je proglašena u Argentini. Sahrana je bila u krugu porodice, intimna, a sa činjenicom da velikog Maradone više nema mnogi se ne mogu pomiriti još uvijek. Sada je stigla još jedna šokantna vijest, da stvar bude još gora, poslat je zahtjev za ekshumaciju njegovog tijela, a sudu je taj zahtjev predao Santiago Lara koji ima 19 godina i traži DNK test kako bi se moglo utvrditi da li je ovaj vjerovatno najbolji fudbalet ikada – njegov otac.

Jose Munez, inače advokat od Santiaga, je potvrdio ove navode, jer je on sam lično predao sudu u La Plati taj zahtjev. Još od 2014. godine Santiago pokušava da dokaže kako je on sin od Diega Maradone, a u slučaju da je to i istina, on bi bio šesto dijete od ovog slavnog fudbalera za koje javnost zna. Prvi put prije četiri godine je Santiago progovorio o svemu tome i rekao kako je njegova majka radila kao konobarica, a kada je on imao samo tri godine ona je preminula.

Od raka pluća sa 24. godine je umrla njegova majka, a pred svoju smrt je otkrila kako je njen sin zapravo sin od ovog fudbalera sa kojim je ona imala kratku vezu. Santiago je u medijima rekao kako on samo želi da zna istinu, da li je njegov pravi otac zaista Maradona, te da ga ne zanimaju ni nasljedstvo ni novac. Jedini način da se to uradi jeste da se uzme DNK od slavnog fudbalera, a ako to bude dopušteno od strane suda i ukoliko Santiago bude njegov sin to će biti već šesto dijete od Maradone, budući da je već poznato kako sa četiri različite žene ima dva sina i tri kćerke.

About admin

Check Also

STRAVIČNA TRAGEDIJA: AUTO SA ČETIRI DJEVOJKE SLETIO U RIJEKU! IMA MRTVIH I POVRIJEĐENIH

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su dvije osobe povrijeđene, tijelo jedne djevojke je isplivalo a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *