Home / SHOWBIZ / KAD SU SKUPILI PARE, URADILI SU ZUBE: Evo kako su izgledale domaće ličnosti PRIJE VJEŠTAČKIH ZUBA – KARLEUŠA SA MALIM ZUBIMA JE HIT (FOTO)

KAD SU SKUPILI PARE, URADILI SU ZUBE: Evo kako su izgledale domaće ličnosti PRIJE VJEŠTAČKIH ZUBA – KARLEUŠA SA MALIM ZUBIMA JE HIT (FOTO)

Veliku razliku može napraviti čak i naizgled mala intervencija vilice, a fotografije koje ćete u nastavku vidjeti su baš dokaz toga.

Bivša takmičarka Zvezde Granda i srbijanska pjevačica Rada Manojlović. Jedna od najatraktivnijih na sceni je upravo Rada Manojlović, rado pokazuje svoje tijelo.

Potpuno drugačije na samom početku svoje karijere je izgledao Milan Stanković koji je danas jedan od najpopularnijih pjevača. U “Zvezdama Granda” se prije 10 godina takmičio Milan. A nešto što je veoma interesantno jeste to kako je on izgledao kao tinejdžer te kako se tada oblačio u odnosu na danas.

A po atraktivnim izdanjima u kojima ih možete vidjeti poznata je Soraja Vučelić, inače jedna od najpoznatijih starleta u Srbiji. Odlučila je sada otići korak dalje u odnosu na inače, budući da na Instagram postavlja često svoje provokativne fotografije.

U centru javnosti već neko duže vrijeme jeste i Aleksandra Prijović, a zanimljivo je kako je zapravo izgledala na audiciji za “Zvezde Granda” kada se tek pojavila prije 5 godina.

Vjerovatno i najprovokativnije ikada su njena posljednja izdanja ali su uglavnom pozitivni komentari.

A još jedna od najpopularnijih na srpskoj estradi jeste Milica Todorović. Prati se njen svaki mogući korak, međutim mali broj ljudi zna kako je ona eksperimentisala prije 10 godina te snimila svoju prvu rep pjesmu koja se i nije baš pokazala uspješnom.

Kao dama koja o svome izgledu vodi dosta računa poznata je Emina Jahović. Ona pronađe vrijeme za sebe i redovne vježbe pored toga što je ujedno i majka dvoje djece.

Međutim u posljednje vrjeme je proredila treninge, budući da je bila na rigoroznoj dijeti.

Početak karijere imao je u Studiju B, a u veliku zvijezdu je izrastao u Trećem kanalu.

Vodio je čak i “Trik šou” sa Majom Milatović a kasnije je sudjelovao u velikom broju projekata. Scena koja bez njega nije mogla proći jeste ta gdje je Voja Nedeljković maskiran u ženu koja gura kolica dok je Milorad Mandić Manda u ulozi balerine.

Kada je Zvezda osvojila Kup šampiona bio je u Bariju ’91 ali i u Francuskoj 1998. na Svjetskom prvenstvu.

I na kraju naravno – Ceca i Karleuša:

About admin

Check Also

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu se popela na glavu! (VIDEO)

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *