Home / ZANIMLJIVOSTI / STRAVIČNO! Rođena braća napastvovali sestru koja je u DRUGOM STANJU?! EVO zašto neće ići u zatvor, da li je OVO MOGUĆE?

STRAVIČNO! Rođena braća napastvovali sestru koja je u DRUGOM STANJU?! EVO zašto neće ići u zatvor, da li je OVO MOGUĆE?

Naime, nedavno se u Americi dogodio jedan strašan i nezamisliv porodični incident, jednostavno nikome nije jasno na koji način su se izvukli ovi monstrumi…

Svoju rođenu sestru su dvojica muškaraca silovali. Sa samo 14 godina, djevojka je trudna ostala, a sve se to dogodilo nakon što se djevojka porodila te nakon što su je zdravstveni radnici upitali ko je otac djeteta. Braća Peti (22) i Aron (18) su osuđeni na zatvorsku kaznu od 10 godina koja, ukoliko budu imali primjerno ponašanje, će se smanjiti na 5 godina. Uz sve to, sudija je smatrao kako zapravo njih dvojica ne bi bili sigurni u zatvoru, gdje bi svi gledali kako da im se osvete za to silovanje, pa im je posebnu sobu dodijelio sudija.

Ovako laganu kaznu su ovi monstrumi i silovatelji dobili te na sve to čak i povlasticu kao da su u hotelu… Ovo je naprosto za ne povjerovati! Koje je vaše mišljenje o svemu ovome?

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *