Home / ZANIMLJIVOSTI / ČOVJEK SAGRADIO KUĆU O KOJOJ BRUJI INTERNET: Kad vidite kako izgleda NIŠTA VAM NEĆE BITI JASNO!

ČOVJEK SAGRADIO KUĆU O KOJOJ BRUJI INTERNET: Kad vidite kako izgleda NIŠTA VAM NEĆE BITI JASNO!

Prava turistička atrakcija je postala ova kuća, tako da su se mnogi prolaznici zaustavljali ispred nje kako bi imali selfie pred jedinstvenim prebivalištem.

Kako smo svi naučili i znamo, sve što ide gore mora prema dole pasti, po pravilima gravitacije. Međutim, ovom pravilu čini se prkose domovi na ovom popisu. Trudili su se mnogi arhitekti da pokažu kako se ipak može prkositi gravitaciji. Neke od takvih građevina se nalaze u Australiji, Sjevernoj Americi, Aziji i Europi.

Naopaku kuću je sagradio penzionisani graditelj koji ima 65 godina, unatoč tome što je njegovu ideju supruga smatrala ludom.

Bez riječi nas uspiju ostaviti neke građevine. Na razne interesantne ideje možemo ponekad naići. Budući da su te ideje jako kreativne, na njih ne možemo baš tako često naići.

Nešto zaista fascinantno je napravio čovjek po imenu Valdevino Miguel de Silva. Naime, njegova kuća stoji na krovu. Nije kao klasične kuće i upravo zbog toga ona ne može proći neprimijećeno.

On živi u Brazilu i inače po zanimanju je bivši građevinac. Uspio je da napravi kuću onakvu kakvu je on želio. Ona nije izgledala obično ni u jednom smislu. Na vrhu nije bilo krova. Kako je ta kuća zapravo izgledala možete vidjeti na ovim slikama.

Postala je jako popularna, upravo zbog takvog izgleda, pa se o njoj i mnogo pisalo. On je rekao kako je htio da uradi nešto zapravo mnogo uzbudljivije i drugačije od uobičajenog. Budući da je penzionisan htio je da bude aktivniji. Uspio je. Napravio je kuću koja je postala prava atrakcija.

U njoj niko trenutno ne boravi, ali prema njegovim riječima, svako ko bude u njoj živio postati će popularan. Šta vi kažete na ove slike? Koje je vaše mišljenje?

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *