Home / ZANIMLJIVOSTI / (VIDEO) PRAVI HOROR! Iživljavali se na njima satima, si**vali dvojicu dječaka, pa ih žive zakopali!

(VIDEO) PRAVI HOROR! Iživljavali se na njima satima, si**vali dvojicu dječaka, pa ih žive zakopali!

Jedna zaista užasna vijest! U parku su uhapšena dva muškarca a istragom je policija otkrila njihove gnusne zločine. Evo šta su uradili…

Muškarci godina 18 i 21, uhapšeni su u Solni, tačnije Štokholmu, zbog osnovane sumnje da su silovali a nakon toga pokušali ubiti dvojicu dječaka. Goli i apsolutno prestrašeni su hodali parkom ova dva dječaka. Veoma brzo su policiji prijavljeni nakon čega je istragom utvrđeno da su njih dvojica satima dječake zlostavljali i silovali. Dječake su žive zakopali silovatelji ali se jedan od dječaka nekako uspio izbaviti iz groba i otkopati drugog.

Ubrzo nakon toga silovatelji su uhapšeni i protiv njih je pokrenut krivični postupak. Po kriminalnim radnjama oni su bili poznati još od ranije policiji. Prema nekim informacijama oni su bili narkomani koji su pokušavali da prodaju drogu tim dječacima a nakon što su ih odbili, njih dvojica su se odlučili da ih siluju i zakopaju žive.

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *