Home / VIJESTI / ZLOSTAVLJANA BEBA IMA 7 MESECI! Nakon ŠOKANTNOG snimka reagovali nadležni – PRIVEDENA MAJKA MONSTRUM! Evo ko je ona (VIDEO)

ZLOSTAVLJANA BEBA IMA 7 MESECI! Nakon ŠOKANTNOG snimka reagovali nadležni – PRIVEDENA MAJKA MONSTRUM! Evo ko je ona (VIDEO)

Na Bulevaru Zorana Đinđića pojavila se snimka žene koja nosi bebu kao da je to krpena lutka, što je zgrozilo javnost. Nakon nevjerovatnog snimka koji je cijelu javnost ostavio u šoku, nadležni organi su odmah reagovali. Privedena je majka a i njen suprug se nalazi u policiji kao i troje djece. Riječ je o S.S. (21) sa kojom će tužilac nakon privođenja obaviti razgovor. Prema saznanjima, samo 7 mjeseci ima zlostavljana beba, a još dvoje njene djece se nalazilo s njom u tom trenutku, jedno je imalo 4 a drugo 2 godine.

Zadržavanje od 48 sati je određeno majci, jer postoji osnovana sumnja da je počinila krivično djelo – zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica. Nataša Stanisavljević, gradski sekretar zadužen za socijalnu zaštitu, jučer je rekla kako je hitno izdat nalog Gradskom centru za socijalni rad da iz svoje nadležnosti preduzme mjere. U vrlo kratkom vremenskom periodu je ovaj snimak postao viralan, te je zbog toga dosta ranije čitava procedura pokrenuta.

About admin

Check Also

STRAVIČNA TRAGEDIJA: AUTO SA ČETIRI DJEVOJKE SLETIO U RIJEKU! IMA MRTVIH I POVRIJEĐENIH

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su dvije osobe povrijeđene, tijelo jedne djevojke je isplivalo a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *