Home / VIJESTI / NIJE USPJELA DA UMAKNE KRVNIKU: Marija je pokušala da pobegne pomahnitalom ljubavniku, ali je stigao i pucao joj u glavu!

NIJE USPJELA DA UMAKNE KRVNIKU: Marija je pokušala da pobegne pomahnitalom ljubavniku, ali je stigao i pucao joj u glavu!

Na Marijina vrata je u utorak došao Milan i počeo da lupa. Ona mu nije htjela otvoriti, međutim on je baš bio uporan, vikao je, tako da ga je cijela zgrada mogla čuti. Čitava ta predstava je trajala nekih dvadesetak minuta. Poslije toga svađa se utišala i svi su mislili da je otišao, ali nakon toga se začula pucnjava. To su za medije juče izjavile komšije Marije Stanojoski (31), koju je u Pančevu u automobilu marke “Golf” ispred zgrade na parkingu ubio Milan Živojinović (41) iz Velikog Gradišta, pa je nakon toga izvršio i samoubistvo.

Pretpostavka je da su u emotivnoj vezi bili Marija i Milan, a da su se tog kobnog dana posvađali, prema riječima komšija. “Prekjuče je on nju uznemiravao, a zašto mu ona nije htjela otvoriti, ne znam. Marija je iz svog stana izašla kada je prestala sva ta galama, jer je mislila kako je Milan otišao sa njenih vrata. Ali izgleda da je on dobro sakriven u prolazu između zgrada nju čekao.

About admin

Check Also

STRAVIČNA TRAGEDIJA: AUTO SA ČETIRI DJEVOJKE SLETIO U RIJEKU! IMA MRTVIH I POVRIJEĐENIH

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su dvije osobe povrijeđene, tijelo jedne djevojke je isplivalo a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *