Home / ZANIMLJIVOSTI / SLUČAJ KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Dječak(13) koji je silovao strinu(56): Otkriven VAŽAN PODATAK koji može da rasvjetli cijelu priču: PA NIJE VALJDA OVO?

SLUČAJ KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Dječak(13) koji je silovao strinu(56): Otkriven VAŽAN PODATAK koji može da rasvjetli cijelu priču: PA NIJE VALJDA OVO?

Nedavno je Srbiju šokirala vijest da  je u okolini Ivanjice  13- godišnji dječak silovao svoju 56- godišnju strinu dok je brala gljive u šumi.  Naime, strina je prijavila cijeli slučaj policiji navodeći da je dječak vezao i silovao, kao da je i ranije silovao ovcu koja je lipsala prije 2 dana. Zajedno sa svojim mužom 56- godišnja žena dala je izjavu u policiju, kao i kod psihijatra. Navela je kako dječak i porodica ljubomorni na njih jer imaju skladan brak i lijepu kuću.

Policija - Najnovije i najčitanije vijesti - Index.hr

Sa druge strane, psihijatar je rekao da nema šanse da dijete od 13 godina može da veže odraslu ženu i da je siluje. Također, on misli da žena želi da zavadi svoga muža sa rođenim bratom i njegovim sinom.

DEČAK (13) IZ IVANJICE SILOVAO OVCU PA STRINU (56) : Jeziva ispovest žene o  hororu koji je preživela od kad se udala!

Više detalja naknadno će biti objavljeno.

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *