Home / ZANIMLJIVOSTI / Samo se srušio, NIJE DOBRO ČOVEK! Novaku se za 2 sekunda POGORŠALO stanje, nisu znali šta da rade sa njim: Organizatori objavili LOŠU VEST(FOTO)

Samo se srušio, NIJE DOBRO ČOVEK! Novaku se za 2 sekunda POGORŠALO stanje, nisu znali šta da rade sa njim: Organizatori objavili LOŠU VEST(FOTO)

Prije nekoliko dana, poznati Srbijanski teniser Novak Đoković stigao je u SAD kako bi učestvovao na  prvom turniru- Sinsinati Open, koji je uvertira za US Open koji počinje za par dana.

Odigrao je prvi meč sa špancem Bautistom Agutom, gdje je već početko meča imao problema sa vratom. Kako je Đoković  jakog duha, on nije želio da napušta meč zbog čega se cijelo vrijeme mučio. Zatražio je medicinski tajm aut,pri čemu mu je urađena masaža a  odmah nakon toga data i  terapija-  tablete za bolove u stomaku jer  nije bio nikako dobar. Djelovao je potpuno iscrpljeno, ali  na kraju  je ipak dobio meč.

Samo se srušio, NIJE DOBRO ČOVEK! Novaku se za 2 sekunda POGORŠALO stanje,  nisu znali šta da rade sa njim: Organizatori objavili LOŠU VEST(FOTO) |  Žena Portal

Iako je Đoković  uvijek nakon meča davao izjave, ovaj put to nije učinio jer je njegov medicinski tim zabranio da se pojavljuje.

Not Like the Federer Brilliance or the Nadal Forehand" - Snooker Legend  Lauds All-Rounder Novak Djokovic - EssentiallySports

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *