Home / ZANIMLJIVOSTI / POGLEDAJTE U KAKVOJ KUĆI ŽIVI MIKI ĐURIČIĆ: Ušli unutra i snimili sve, NE MOŽETE NI ZAMISLITI u kakvim uslovima živi – niko ne može vjerovati gde SPAVA (FOTO)

POGLEDAJTE U KAKVOJ KUĆI ŽIVI MIKI ĐURIČIĆ: Ušli unutra i snimili sve, NE MOŽETE NI ZAMISLITI u kakvim uslovima živi – niko ne može vjerovati gde SPAVA (FOTO)

Jedan od najpoznatijih učesnica rijalitija svakako je Miki Đuričić. Inače, svoje prvo učešće u rijaliti programu Miki je u uzeo davne 2006. godine, kada je ušao u poznati u rijaliti Veliki Brat, a trenutno se nalazi u Zadruzi 4 . Inače, prije rijalitija  Miki je bio  prosječan momak, iz prosječne porodice koji je skupio velike simpatije publike baš zato što je sasvim običan momak.

MIKI ĐURIČIĆ ULAZI U ZADRUGU 4: "Još nisam svjestan da imam dijete" - Express

Prije nekoliko dana za emisiju  Ami G show  snimljen je prilog sa Mikijom, na kojem je on pokazao svoju kuću što je već odavno mnoge zanimalo. Tom prilikom, on je  pokazao svoju kolekciju ” “vintage” stvari, kao i traktor svojeg oca na kojem je prikolica naprijed umjesto nazad. U nastavku pogledajte neke od zabilježenih fotografija.

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *