Home / ZANIMLJIVOSTI / Kristijan se oglasio, poslao poruku supruzi, pogledao u kameru i rekao: “Odričem se ćerke, sina…” Kad ovo vidi, briznut će u plač (VIDEO)

Kristijan se oglasio, poslao poruku supruzi, pogledao u kameru i rekao: “Odričem se ćerke, sina…” Kad ovo vidi, briznut će u plač (VIDEO)

Jedan od najpopualrniih učesnika ove sezone rijalitija Zadruga, Kristijan Golubović tokom večeri odlučio je da  “popriča” sa kamerom te na taj način uputi poruke porodici, prijateljima koji glasaju za njega. Tako se on najprije zahvalio svima, te zamolio sve koji ga podržavaju da glasaju za njega putem SMS-a. Kristijan je potom dodao da se mnogo odriče time što je u rijalitiju, te nabrojao da se odriče  svoje kćerke, sina, prijatelja, kao i  odlaska na groblje  roditeljima i baki, a potom je zamolio prijatelja da umjesto njega ode i sredi grob njegovih roditelja i bake.

Kristijan Golubović Biografija | Biografija.org

Kristijan je dodao da prema svojoj supruzi Ivani  i kćerci ima posebne emocije, zbog čega mu je jako teško, ali da to one  znaju.

U nastavku pogledajte njegov govor.

About admin

Check Also

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete”

“Prije par godina tetka je došla kući i rekla nam da želi da ima dijete” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *