Home / VIJESTI / STRAŠNA SMRT! Poznati srpski pevač viđen kako preskače ogradu i SKAČE U DUNAV! Nema ni njega ni tela, NIKO NE ZNA šta se dešava (FOTO)

STRAŠNA SMRT! Poznati srpski pevač viđen kako preskače ogradu i SKAČE U DUNAV! Nema ni njega ni tela, NIKO NE ZNA šta se dešava (FOTO)

Neki još uvijek ne vjeruju da je to bilo samoubistvo jer su okolnosti tog samoubistva jako čudne. Samo jedan svjedok je vidio kako se sa mosta pjevač bacio a njegovo tijelo nije pronađeno nikada.

Naime, riječ je o poznatom srpskom pjevaču narodne muzike Dušanu Kostiću, koji je svoj život okončao pod jako sumnjivim okolnostima.

Na Pančevački most je otišao u predvečernjim satima, izvadio dokumente, skinuo jaknu i ostavio ih je na mostu a nakon toga se bacio u hladni Dunav. Saša V. je jedini svjedok koji je zapravo vidio kako se Dušan bacio s mosta.

Iako su sve spasilačke službe bile uključeno njegovo tijelo nikada nije pronađeno. Ono što su mnogi govorili jeste to da se on tako riješio brojnih dugova odnosno kako bi ljude kojima je bio dužan zavarao.

Nakon njegove smrti njegova žena se nije udala niti je bila u nekoj ljubavnoj vezi.

About admin

Check Also

STRAVIČNA TRAGEDIJA: AUTO SA ČETIRI DJEVOJKE SLETIO U RIJEKU! IMA MRTVIH I POVRIJEĐENIH

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su dvije osobe povrijeđene, tijelo jedne djevojke je isplivalo a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *