Home / SHOWBIZ / BACILA mikrofon i posvetila se Islamu: NIKAD je nećete prepoznati, SVI znate njene pesme: Nosi hidžab i KAJE SE zbog onog što je pre bila (FOTO)

BACILA mikrofon i posvetila se Islamu: NIKAD je nećete prepoznati, SVI znate njene pesme: Nosi hidžab i KAJE SE zbog onog što je pre bila (FOTO)

Mnoge poznate ličnosti u zadnje vrijeme prelaze na Islam, što smo i sami svjedoci kako se pojavljuje sve veći broj takvih slučajeva. Primjera o tome je veliki broj zaista međutim niko nije mogao ni pomisliti da će se Islamu posvetiti ova pjevačica. Postala je neprepoznatljiva sa hidžabom!

I naša pjevačica Hajrija Gegaj je to uradila. Ono što se može primijetiti po njenom imenu jeste da ona dolazi iz muslimanske porodice ali sve do skoro ona uopšte nije upražnjavala Islam niti dužnosti Islama. Međutim potpuno je ostavila estradu kada se udala prije 5 godina. Na društvene mreže više nije postavljala objave ali su je na ulici vidjeli mediji. Jedva su je prepoznali jer je Hajrija Gegaj nosila hidžab na glavi. Također u planovima je ove godine Hajrija imala da obavi najveću Islamsku dužnost- hadždž, odnosno posjetu Mekki. U tom naumu ju je spriječila cijela ova situacija sa korona virusom ali mi smo sigurno da će to ona obaviti još sljedeće godine.

Ono što je sigurno jeste to da je Hajrija Gegaj prešla na Islam i napustila estradu. Sve više je poznatih koji rade istu stvar. Koje je vaše mišljenje na to?

About admin

Check Also

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu se popela na glavu! (VIDEO)

NE MOGU ZAJEDNO, NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG! Jutarnja drama Dalile i Cara, Dragojevićka mu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *