Home / Uncategorized / Užas u Beogradu: Jadna djevojka trpila turturu od strane DVA PRIMITIVCA: Može kćerka da im bude, SRAMOTA ŠTA JOJ RADE (VIDEO)

Užas u Beogradu: Jadna djevojka trpila turturu od strane DVA PRIMITIVCA: Može kćerka da im bude, SRAMOTA ŠTA JOJ RADE (VIDEO)

Svi već dobro znamo kako je Balkan mjesto gdje su žene i djevojke u mnogim slučajevima izložene nekim jako ružnim komentarima od strane muškaraca, a nažalost to je nekako postalo i uobičajeno, da na takve stvari mnogi ljudi i ne obraćaju pažnju, a sve djevojke i žene koje se odluče pobuniti protiv takve vrste zlostavljanja češće postanu meta ismijavanja i jako često se banalizuju ti njihovi problemi. Neprimjerenom ponašanju od strane muškaraca su još od malih nogu mnoge djevojke izložene, a ogroman rizik je postao na sebe obući neku kraću suknju ili se malo izazovnije obući, jer se na meti muških primitivaca vrlo lako može naći, upravo kao što su to ova dvojica iz teksta i snimka koji ćemo sa vama podijeliti.

Naime, ova dvojica, nazovimo ih muškarcima, imaju toliko godina da je vrlo moguće da imaju i svoju djecu, a na videu se može vidjeti kako su počeli da provociraju jednu djevojku koja je na stanici bila sa njima, koja se od sramote svo vrijeme nije mogla ni okrenuti ali vrlo moguće i zbog straha. Sve se ovo desilo u Beogradu, ja jednoj od autobuskih stanica, a cijelu tu situaciju je snimila nepoznata osoba, te je to objavila na društvenim mrežama.

Mi smo u prilici da vidimo kraći dio situacije, a vidljivo je kako ovu jadnu djevojku ne brani niko od prisutnih na stanici. Svo vrijeme su djevojci dobacivali ova dvojica neandertalaca, stalno su se gurkali i smješkali uz brojne ružne komentare, pa je to cijelu situaciju učinilo još neugodnijom.

Uz komentar: “Dva nevaspitana bestidnika došla da kaljaju moj grad. Pitam se kakav bi epilog bio da je bio mrak i da su bili sami na stanici…” je sve ovo objavila jedna od korisnica društvenih mreža. Svi su stali na stranu nesretne djevojke, budući da je snimak izazvao mnoge komentare.

About admin

Check Also

Direct link

Best free WordPress theme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *